Lempeitä kulkuväyliä ja innovatiivista uusiokäyttöä

Päivämäärä: 15.12.2020

Kinnarpsin kokonaisvaltainen, eri brändeistä koostuva valikoima kasvoi monilla innovatiivisilla tuotteilla. Uutta kestävyysajattelua löytyy muun muassa Skandiformin malliston kierrätysmuovista valmistetusta pöytämateriaalista ja vihreistä tilanjakajista.

Tinnef-pöydän kansi on tehty 100 % kierrätetystä muovista, ja saa värinsä ja mosaiikkinsa muovipullojen uudesta asusta ja jokainen pöytä on ainutlaatuinen elämys.

“Pyrkiessämme kohti fossiilivapaan muovin käyttöä, on meidän huolehdittava tavaroista, jotka ovat jo olemassa. Olen luonut uutta elämää muovijätteelle käyttämällä sitä pöydän kannen materiaalina, jossa on yhä näkyvissä sen historia muovipulloina.” Charlotte von der Lancken, designer.

Kasvien tuominen työtilaan edistää viihtyvyyttä, parantaa huoneilmaa ja luo luonnonläheistä tunnelmaa. Allé-tilanjakajan avulla voi tiloihin luoda kulkuväyliä ja rajauksia lempeällä tavalla. Etäisyyden pito käy luontevasti ja huomaamatta.

“Tutkimukset osoittavat, että sisäkasvien avulla voi luoda positiivisia psykologisia ja kognitiivisia vaikutelmia ja että niiden fotosynteesi vähentää sisäilman hiilidioksidipitoisuutta ja epäedullisia partikkeleita sekä parantaa tilan kosteustasapainoa.” Lena Lorentzen, professor of industrial design.

Kaikki uutuudet löytyvät verkkosivuilta www.kinnarps.fi ja niihin voi myös pian tutustua Kinnarpsin Helsingin näyttelyssä.

Lue lisää täältä.

Referenssihankkeet Kinnarps Oy

Arkkitehtitoimisto Helamaa & Heiskanen Oy

Arkkitehtitoimisto Helamaa & Heiskanen Oy

Tampere

Arkkitehtitoimisto Helamaa & Heiskasen valoisat ja avarat uudet tilat sijaits...

Fujitsun Helsingin pääkonttorin uudistus

Fujitsun Helsingin pääkonttorin uudistus

Helsinki

Fujitsun Helsingin pääkonttorin tiloissa tehtiin perusteellinen saneeraus ja ...

URHEA-Halli

URHEA-Halli

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Urhea-kampus on Suomen merkittävin urheilukeskittymä. Urhea-hallissa toimii k...

Varma pääkonttoriuudistus

Varma pääkonttoriuudistus

Helsinki

Varma on Suomessa tehtävän työn eläkevakuuttaja, joka huolehtii yksityisen se...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän