Lempeitä kulkuväyliä ja innovatiivista uusiokäyttöä

Päivämäärä: 15.12.2020

Kinnarpsin kokonaisvaltainen, eri brändeistä koostuva valikoima kasvoi monilla innovatiivisilla tuotteilla. Uutta kestävyysajattelua löytyy muun muassa Skandiformin malliston kierrätysmuovista valmistetusta pöytämateriaalista ja vihreistä tilanjakajista.

Tinnef-pöydän kansi on tehty 100 % kierrätetystä muovista, ja saa värinsä ja mosaiikkinsa muovipullojen uudesta asusta ja jokainen pöytä on ainutlaatuinen elämys.

“Pyrkiessämme kohti fossiilivapaan muovin käyttöä, on meidän huolehdittava tavaroista, jotka ovat jo olemassa. Olen luonut uutta elämää muovijätteelle käyttämällä sitä pöydän kannen materiaalina, jossa on yhä näkyvissä sen historia muovipulloina.” Charlotte von der Lancken, designer.

Kasvien tuominen työtilaan edistää viihtyvyyttä, parantaa huoneilmaa ja luo luonnonläheistä tunnelmaa. Allé-tilanjakajan avulla voi tiloihin luoda kulkuväyliä ja rajauksia lempeällä tavalla. Etäisyyden pito käy luontevasti ja huomaamatta.

“Tutkimukset osoittavat, että sisäkasvien avulla voi luoda positiivisia psykologisia ja kognitiivisia vaikutelmia ja että niiden fotosynteesi vähentää sisäilman hiilidioksidipitoisuutta ja epäedullisia partikkeleita sekä parantaa tilan kosteustasapainoa.” Lena Lorentzen, professor of industrial design.

Kaikki uutuudet löytyvät verkkosivuilta www.kinnarps.fi ja niihin voi myös pian tutustua Kinnarpsin Helsingin näyttelyssä.

Lue lisää täältä.

Referenssihankkeet Kinnarps Oy

Aalto University Excecutive Education

Aalto University Excecutive Education

Helsinki

Aalto EE tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja. Aalto EE...

Varma pääkonttoriuudistus

Varma pääkonttoriuudistus

Helsinki

Varma on Suomessa tehtävän työn eläkevakuuttaja, joka huolehtii yksityisen se...

Ammattikorkeakoulu Arcada

Ammattikorkeakoulu Arcada

Helsinki

Arcada on moderni ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa eri al...

Open Innovation House Maarinranta

Open Innovation House Maarinranta

Uudisrakennus | Espoo | Yli 10 Milj.EUR

Yliopistojen ja yrityselämän yhteistyö on yksi nykypäivän tavoitteista. Espo...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän