Kevään idearikkaat uutuudet

Päivämäärä: 25.2.2020

Tukholman kalustemessujen teemana oli kestävä kehitys ja niinpä Kinnarpsin osaston viesti oli vahvasti teeman ympärille rakennettu. Osastolla puhuttiin kestävyyden ja vastuullisuuden merkityksestä suuressa mittakaavassa. Valitsemalla laadukkaat tuotteet ja puhtaat materiaalit, uudistamalla ja kierrättämällä vanhat tuotteet voi säästää merkittävästi luonnonvaroja ja hillitä ilmastonmuutoksen vaikutuksia.

Tämän vuoden innostavat uutuudet tulivat Kinnarps Groupin brändien Materian, Skandiformin ja NC Nordic Caren mallistoista. Ne tarjosivat iloa silmälle, sillä leikkisät ja vahvasti visuaaliset muodot herättivät huomiota yksityiskohdillaan.

Motus-tuoli on monipuolinen ja muunneltava. Erityisesti yhdessä Vagabond-pöydän kanssa se muodostaa ilmeeltään mielenkiintoisen ja raikkaan, sekä täysin liikkuvan yhdistelmän, joka sopii yhtä hyvin neuvotteluun kuin työntekoon.

Rocca on jakkara, jonka leikkisä muoto tukee kehon liikkuvuutta ja pitää istujan aktiivisena. Teräsputkirunko joustaa ja luo minimalistisen vaikutelman antaen jakkaralle ainutlaatuisen ulkoasun. Jalustan rengas luo mukavaa liikettä, ja täydentää mukavasti istuimen ilmettä.

Bolero-sohva luo kotoisan tunnelman riippumatta tilasta.  Irrotettavat kangaskoristeet, jotka ympäröivät istuinta bolerojakun tavoin, voidaan valmistaa poikkeavasta kankaasta sekä vaihtaa kalusteen ilmeen muuntelemista varten. Ne voi myös jättää kokonaan pois.

Twist-jakkarat ovat saaneet innoitusta geometrisestä monikulmiosta. Viisikulmio on inspiroinut suunnittelijaa suuresti. Kokeilujen kautta nelijalkaiseen jakkaraan on löytynyt muoto, jossa kaksikymmentäneljä suoraa sivua käsittävä istuinlevy kätkee nerokkaan, paikalleen lukkiutuvan pinottavuuden.

Tässä vain pieni poiminta – katso kaikki uutuudet

Referenssihankkeet Kinnarps Oy

Aalto University Excecutive Education

Aalto University Excecutive Education

Helsinki

Aalto EE tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja. Aalto EE...

Varma pääkonttoriuudistus

Varma pääkonttoriuudistus

Helsinki

Varma on Suomessa tehtävän työn eläkevakuuttaja, joka huolehtii yksityisen se...

Ammattikorkeakoulu Arcada

Ammattikorkeakoulu Arcada

Helsinki

Arcada on moderni ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa eri al...

Open Innovation House Maarinranta

Open Innovation House Maarinranta

Uudisrakennus | Espoo | Yli 10 Milj.EUR

Yliopistojen ja yrityselämän yhteistyö on yksi nykypäivän tavoitteista. Espo...

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän