iD Inspiration – myymälän & hotellin lattiaan

Päivämäärä: 13.10.2015

iD Inspiration - design, kulutuksenkesto ja mukavuus

iD Inspiration 55-70 on trendikäs LVT-mallisto (Luxury Vinyl Tiles), jossa on laaja valikoima värejä, kuvioita, muotoja ja viisteitä. Mallisto antaa lähes rajattomasti mahdollisuuksia ainutlaatuisen designin luomiseen yhdistelemällä värejä ja kuoseja. Päästä mielikuvituksesi valloilleen ja anna lattian olla uusi luova leikkipaikkasi.

Vakaan rakenteen ansiosta iD Inspiration 55-70 on erittäin hyvin kulutusta kestävä, joten se sopii erinomaisesti myymälöihin, toimistoihin ja hotelleihin. Valitse joko 0,55 tai 0,70 mm kulutuspinta käyttöasteen mukaan. Vahva PUR-pintakäsittely tekee lattian hoidosta helppoa ja kustannustehokasta.

Erittäin matalat päästöt (alle 10 µg/m³) ja ftalaatiton teknologia edistävät hyvää sisäympäristöä. Lattia valmistetaan Saksassa, se on 100 % kierrätyskelpoinen ja sen valmistukseen on käytetty 37 % kierrätettyä materiaalia.

Osa kuoseista varastoidaan Suomessa, ja niillä on 1 – 3 päivän toimitusaika.

iD Inspiration 55: http://kohdemyynti-lattiat.tarkett.fi/tuotteet/designlaatat-lvt/designlaatat-lvt/id-inspiration-55

iD Inspiration 70: http://kohdemyynti-lattiat.tarkett.fi/tuotteet/designlaatat-lvt/designlaatat-lvt/id-inspiration-70

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän