Uutuus! Joutsenmerkitty ja ultramattapintainen Grace-parketti Tarkettilta

Päivämäärä: 30.1.2023

Tuomme nyt markkinoille Joutsenmerkityn puulattiamalliston, jossa yhdistyvät öljytyn lattian luonnollinen ulkonäkö ja lakatun puulattian helppohoitoisuus. Grace-mallistossa on 1-sauvaisia lattioita, kahdessa eri leveydessä, 3-sauvaisia lattioita ja ruutulautoja – yhteensä kaksitoista tammilattiaa kuudessa väriperheessä lämpimissä, luonnollisissa ja harmonisissa sävyissä. Kaikki malliston tuotteet on käsitelty uudella, ainutlaatuisella ultramattalakalla, jonka ansiosta pintaan ei muodostu hohdetta tai kimalletta.

Ainutlaatuinen Proteco ExtraMatt -lakka tekee lattiasta mattapintaisen ja silkinpehmeän kuin öljytty tai käsittelemätön puu. Innovatiivisessa pintakäsittelyssä yhdistyvät öljytyn lattian luonnollinen pinta ja lakan helppohoitoisuus.

Mallistolla on myös Cradle to Cradle® -kestävyysmerkintä ja PEFC-sertifiointi (PEFC / 05 – 35 -125) kestävän metsänhoidon osalta.

Tutustu mallistoon tästä: https://kuluttajamyynti-lattiat.tarkett.fi/fi_FI/mallisto-C002236-grace
Lisää parkettitietoutta löydät lajitelmakuvakirjastamme: https://www.litomag.se/Z2ZH6I

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän