Uuden sukupolven iQ Natural Tarkettilta

Päivämäärä: 22.6.2020

Yhtenä maailman suurimmista lattiavalmistajista meidän on kannettava vastuumme ympäristöstä. Meidän pitää omaksua kestävään kehitykseen ja kiertotalouteen perustuva lähestymistapa, jotta voimme vastata nykyisiin ja tuleviin luonnonvaroihin ja ilmastoon liittyviin haasteisiin. Otamme nyt yhden askeleen eteenpäin ympäristövaikutuksemme pienentämiseen tähtäävässä työssä.

Uusi iQ Natural on maailman ensimmäinen muovilattia, joka sisältää biomääritettyä vinyyliä. Tämä tarkoittaa sitä, että valmistuksessa käytetään fossiilisen öljyn tilalla biopohjaista raaka-ainetta massataseen periaatteen mukaisesti. Kasvihuonekaasupäästöt ovat 60 % pienemmät perinteisiin homogeenisiin vinyylilattioihin verrattuna ja jokainen asennettu neliömetri on askel kohti fossiilitonta yhteiskuntaa.

iQ Naturalissa on samat erinomaiset toiminnalliset ominaisuudet kuin Tarkettin muissakin iQ-lattioissa – se on helppo asentaa, pitkäikäinen ja sillä on hygieniaa ja ylläpitoa edistävät ominaisuudet. Mallistossa on 35 sävyä, joiden värimaailma on luonnon inspiroima. Uuden Natural Flakes -kuosin pehmeät kontrastit viimeistelevät malliston levollisen ilmeen ja sopivat valittujen pintojen korostamiseen.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje