Ainutlaatuiset vinyylilankut luonnollisella designilla ja ultramatalla pinnalla

Päivämäärä: 15.11.2022

Lanseeraamme kaksi uutta modulaarista vinyylilattiamallistoa, iD Inspiration Click Solid 55 ja iD Inspiration 55. Mallistot ovat saatavilla erittäin luonnonmukaisina puu- ja kivikuoseina ultramattaisella pinnalla. Tyylikäs design ja erittäin kestävä pinta on erinomainen valinta niille, jotka haluavat kotiinsa käytännöllisen ja pohjoismaiseen sisustustyyliin sopivan lattian. iD Inspiration Click Solid 55 korvaa Starfloor Click 30 ja 55 -mallistot.

iD Inspiration Click Solid 55

iD Inspiration Click Solid 55 on vinyylilattia, joka on helppo asentaa itse. Mallistossa on 19 kaunista ja luonnollista kivi- ja puukuosia. Joillakin kuoseilla on martioitu pinta, joka tekee kuosista entistäkin aidomman näköisen. "Solid" tarkoittaa vahvistettua materiaalia, joka tekee lattian mittapysyvyydestä paremman.

iD Inspiration 55

iD Inspiration 55 on saatavilla seitsemässä erilaisessa kuosissa: kalkkikivi, terrazzo, tumma ja vaalea marmori, betoni, komposiitti ja mikrosementti. Kuosit ovat skannattu aidoista materiaaleista ja painatettu korkearesoluutioisena lattian pintaan. Tämän tekniikan ansiosta vältyt näkyviltä kuvion toistoilta ja saat aidon kivilattian ulkonäön vinyylilattian eduilla. iD Inspiration 55 liimataan alustaan.

Mallistoilla on M1-hyväksyntä ja ne ovat ftalaatittomia. Tuotteiden asennushukka voidaan kierrättää Tarkettin ReStart® -kierrätysjärjestelmässä.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi