Creation 70 “Red Dot Design Award 2016” voittaja

Päivämäärä: 13.5.2016

Creation 70 “Red Dot Design Award 2016” voittaja

Gerflorin Creation 70 -tuotemallisto (vinyylilankut & vinyylilaatat) voitti arvostetun ”Red Dot Product Design 2016” -palkinnon. Voittajan valitsee paneeli jossa 41 asiantuntijaa (arkkitehtejä, suunnittelijoita ja erikoistoimittajia). Creation sai tunnustusta sen monipuolisesta valikoimasta puu-, mineraali- ja tekstiilikuoseja, erilaisista pintastruktuureista, erilaisista asennusmenetelmistä, sen monikäyttöisyydestä ja kierrätettävyydestä.

Creation 70

Lattian pinnassa on PUR+ -käsittely, joka antaa tuotteelle erinomaiset puhdistusominaisuudet, kemikaalien kestävyyden ja parantaa merkittävästi naarmuuntumisenkestoa. Perinteisempien lankkujen ja laattojen lisäksi mallistossa on myös paljon erikokoisia ja värikkäitä kuoseja. Vinyylilankkuja ja -laattoja on mahdollista saada kolmella erilaisella asennusmenetelmällä.

Lukkopontilliset vinyylilattiat: Creation 70 Clic

Lukkopontillisten vinyylilattioiden ainutlaatuinen asennussysteemi, jossa vanhat lattiapinnat voidaan uusia nopeasti ja pölyttömästi, ilman että tilan käyttö keskeytyy. Lukkopontilliset vinyylit ovatkin erinomainen ratkaisu saneerattaviin tiloihin, jotka ovat käytössä yötä päivää. Lukkopontillisen vinyylin saumat ovat vesitiiviit eikä lattia tupoa kosteuden vaikutuksesta.

Alustaan liimattavat vinyylilattiat: Creation 70

Liimattavien vinyylilankkujen ja vinyylilaattojen mallisto on todella kattava ja antaa mahdollisuuksia rakentaa erilaisia tunnelmia ja kokonaisuuksia. Gerflorin kehittämä PUR+ käsittely tekee lattian pinnasta entistä paremmin naarmuuntumista kestävän ja hoidosta entistä helpompaa. Näin päällysteen elinkaarikustannukset saadaan pidettyä alhaisina.

Tarrapohjaiset vinyylilattiat: Creation 70 X’Press

Tarrapohjainen Creation X’Press on nopeinten ja helpoiten asennettava vinyylilattia. Täysin uudenlaisen tarrapohjan ansiosta lankut ja laatat eivät tarvitse erillistä liimaa vaan tarrapaperi otetaan pohjasta pois ja painetaan lankku/laatta lattiaan.

Käyttökohteita:
Hyviä käyttökohteita mm. liiketilat, myymälät, hotellit, ravintolat, kahvilat, koulutustilat, toimistot.

Lisätietoja:
Gerflor Oy
puh. 010 617 5150
Rekolanpohjankatu 3
15300 LAHTI

Kotisivu:
www.gerflor.fi

Referenssihankkeet Gerflor Oy

Elenia Arena

Elenia Arena

Uudisrakennus | Hämeenlinna | 13,10 milj €

Hämeenlinnan Elenia Areena on monitoimiurheilutalo ja tapahtumien paikka. Ra...

Seinäjoen keilahalli

Seinäjoen keilahalli

Seinäjoki

Legendaarisena Seinäjoen "kössihallina" tunnetussa keskuksessa voit esimerkik...

Duudsonit Activity Park

Duudsonit Activity Park

Seinäjoki

Seinäjoki Activity Park Oy koostuu Duudsonit Activity Parkista, Ravintola Pir...

Hanhivaaran Liikuntakeskus

Hanhivaaran Liikuntakeskus

Salo

Hanhivaaran liikuntakeskus sijaitsee Astrum-Keskuksessa. Astrum-Keskus on...

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän