Clic Revolution paras lukkopontti LVT-lattioille

Päivämäärä: 24.11.2016

Gerflor on kehittänyt uudenlaisen markkinoiden parhaan Clic Revolution -lukkopontin irtoasennettaville vinyylilankuille ja vinyylilaatoille. Uusi ponttirakenne on asennettavuudeltaan markkinoiden nopein ja samalla kestävin.

Vinyylilankkujen pontit asennetaan toisiinsa kuminuijalla vasaroiden tai uudella Clic -asennusrullalla. Lattian asennus nopeutuu huomattavasti käyttämällä Clic -asennusrulllaa eikä asennuksesta synny melua. Uuden ponttirakenteen myötä Clic Revolution –vinyylit soveltuvat asennettavaksi Gerflorin omaa askelääntä eristävän aluskatteen päälle, jolloin askeläänen parannusarvoksi saadaan 19 desibeliä.

Clic Revolution lukkopontti on tällä hetkellä käytössä Creation 70 Clic, Creation 55 Clic ja Virtuo 55 Clic -vinyylilankuissa ja vinyylilaatoissa. Kaikki edellä mainitut tuotteet ovat M1-hyväksyttyjä ja käyvät julkisten tilojen kovaan käyttöön sekä tietysti myös koteihin. Lukkopontilliset vinyylit ovat erinomainen ratkaisu saneerattaviin tiloihin, jotka ovat käytössä yötä päivää, koska lattiapinnat voidaan uusia nopeasti ja pölyttömästi, ilman että tilan käyttö keskeytyy.

Hyviä käyttökohteita irtoasennettaville vinyylilankuille ja vinyylilaatoille ovat mm. liiketilat, myymälät, hotellit, ravintolat, kahvilat, koulutustilat, toimistot ja asunnot.

Lisätietoja:
Gerflor Oy
puh. 010 617 5150
Rekolanpohjankatu 3
15300 LAHTI

Kotisivu:
www.gerflor.fi

Referenssihankkeet Gerflor Oy

Elenia Arena

Elenia Arena

Uudisrakennus | Hämeenlinna | 13,10 milj €

Hämeenlinnan Elenia Areena on monitoimiurheilutalo ja tapahtumien paikka. Ra...

Seinäjoen keilahalli

Seinäjoen keilahalli

Seinäjoki

Legendaarisena Seinäjoen "kössihallina" tunnetussa keskuksessa voit esimerkik...

Duudsonit Activity Park

Duudsonit Activity Park

Seinäjoki

Seinäjoki Activity Park Oy koostuu Duudsonit Activity Parkista, Ravintola Pir...

Hanhivaaran Liikuntakeskus

Hanhivaaran Liikuntakeskus

Salo

Hanhivaaran liikuntakeskus sijaitsee Astrum-Keskuksessa. Astrum-Keskus on...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän