Ainutlaatuinen lattiaratkaisu saneerauskohteisiin

Päivämäärä: 31.5.2018

Irtoasennettavien vinyylilaattojen GTI:n ja Attractionin asentaminen on vaivatonta. Vanhat lattiapinnat voidaan uusia nopeasti ja pölyttömästi, ilman että tilan käyttö keskeytyy. Irtoasennettava vinyylilaatta onkin ihanteellinen ratkaisu saneerattaviin tiloihin, jotka ovat käytössä yötä päivää. Ainutlaatuinen lohenpyrstöliitos tekee laattojen saumoista kestävän ja vesitiiviin. Laatat voidaan tarvittaessa purkaa ja asentaa uudelleen.

attraction

Attraction -vinyylilaatta on 5 mm paksu ja se kestää hyvin julkisten tilojen kovaa kulutusta. Laatoissa on Protecsol®2 -pintakäsittely, joten lattian ylläpito on vaivatonta. Mallisto kattaa yhteensä 15 upeaa kuosia, jotka ovat entuudestaan tuttuja Taralay Premium -mallistosta. Katso lisätietoja ja mallisto täältä.

gti

GTI -vinyylilaatat on tehty kestämään kaikista kovinta julkisten tilojen kulutusta. Laatat ovat 6 mm paksuja. GTI MAX on kestävin vinyylilaatta markkinoilla ja se kestää hyvin mm. trukkiliikennettä. PUR+ -pintakäsittelyn ansiosta lattian ylläpito on vaivatonta. Katso uusi mallisto täältä.

Tilaa GTI ja Attraction -mallikansiot osoitteesta info@gerflor.fi. Saatavilla myös mini GTI ja Attraction -laattoja joiden avulla pääsee hyvin tutustumaan ainutlaatuiseen asennustapaan.

Referenssihankkeet Gerflor Oy

Elenia Arena

Elenia Arena

Uudisrakennus | Hämeenlinna | 13,10 milj €

Hämeenlinnan Elenia Areena on monitoimiurheilutalo ja tapahtumien paikka. Ra...

PuuMera Kivistö

PuuMera Kivistö

Uudisrakennus | Vantaa | Ei tiedossa

Vantaan asuntomessuille Euroopan suurin puukerrostaloSuomalainen puurakentami...

Mikkelin Palloiluhalli

Mikkelin Palloiluhalli

Mikkeli

Mikkelin monipuolisin kuntoilukeskus Sport Forum tarjoaa hienoja liikuntaeläm...

Palosaaren kampus

Palosaaren kampus

Korjaus | Vaasa | 14,00 milj €

Vaasan yliopiston merellinen kampus sijaitsee Palosaarella, lyhyen kävelymatk...

RAKENNUSALAN TUOTEUUTUUDET SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän