Ainutlaatuinen lattiaratkaisu saneerauskohteisiin

Päivämäärä: 31.5.2018

Irtoasennettavien vinyylilaattojen GTI:n ja Attractionin asentaminen on vaivatonta. Vanhat lattiapinnat voidaan uusia nopeasti ja pölyttömästi, ilman että tilan käyttö keskeytyy. Irtoasennettava vinyylilaatta onkin ihanteellinen ratkaisu saneerattaviin tiloihin, jotka ovat käytössä yötä päivää. Ainutlaatuinen lohenpyrstöliitos tekee laattojen saumoista kestävän ja vesitiiviin. Laatat voidaan tarvittaessa purkaa ja asentaa uudelleen.

attraction

Attraction -vinyylilaatta on 5 mm paksu ja se kestää hyvin julkisten tilojen kovaa kulutusta. Laatoissa on Protecsol®2 -pintakäsittely, joten lattian ylläpito on vaivatonta. Mallisto kattaa yhteensä 15 upeaa kuosia, jotka ovat entuudestaan tuttuja Taralay Premium -mallistosta. Katso lisätietoja ja mallisto täältä.

gti

GTI -vinyylilaatat on tehty kestämään kaikista kovinta julkisten tilojen kulutusta. Laatat ovat 6 mm paksuja. GTI MAX on kestävin vinyylilaatta markkinoilla ja se kestää hyvin mm. trukkiliikennettä. PUR+ -pintakäsittelyn ansiosta lattian ylläpito on vaivatonta. Katso uusi mallisto täältä.

Tilaa GTI ja Attraction -mallikansiot osoitteesta [email protected] Saatavilla myös mini GTI ja Attraction -laattoja joiden avulla pääsee hyvin tutustumaan ainutlaatuiseen asennustapaan.

Referenssihankkeet Gerflor Oy

Elenia Arena

Elenia Arena

Uudisrakennus | Hämeenlinna | 13,10 milj €

Hämeenlinnan Elenia Areena on monitoimiurheilutalo ja tapahtumien paikka. Ra...

Seinäjoen keilahalli

Seinäjoen keilahalli

Seinäjoki

Legendaarisena Seinäjoen "kössihallina" tunnetussa keskuksessa voit esimerkik...

Duudsonit Activity Park

Duudsonit Activity Park

Seinäjoki

Seinäjoki Activity Park Oy koostuu Duudsonit Activity Parkista, Ravintola Pir...

Hanhivaaran Liikuntakeskus

Hanhivaaran Liikuntakeskus

Salo

Hanhivaaran liikuntakeskus sijaitsee Astrum-Keskuksessa. Astrum-Keskus on...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän