Vieseriltä markkinoiden matalin lattiakaivo

Päivämäärä: 19.1.2021

Vieserin tehokas ja toimiva Vieser One -kaivoperhe täydentyy uudella, extra matalalla kaivolla. Extra matalan kaivon korkeus on vain 69 mm ja sen virtaama, kompaktista koosta huolimatta, on 1,2 l/s.  Kaivon liitoskoko on DN50 ja siinä on myös yksi DN32 sivuliitosmahdollisuus.

”Näemme lähitulevaisuudessa rakennusmarkkinan kysynnän ja tarpeiden kohdistuvan voimakkaasti korjausrakentamiseen sekä erityisesti linjasaneerauksiin. Olemme siksi halunneet tuoda markkinoille kaivon, joka pystyy vastaamaan erityisen matalien rakenteiden vaatimuksiin” toteaa Vieserin myyntipäällikkö, Kai Setälä.

Vieser One extra matalan kaivon edut korostuvat välipohjarakenteissa, missä suositaan hyvin ohutta jälkivalua laatan päälle tai viemäriputkiston kaatojen toteuttaminen on muutoin haasteellista. Kaivossa on innovatiivinen kalvovesilukkoratkaisu, joka on käytössä hygieeninen ja hiljainen.

Yhteensopiva Vieser designkansien kanssa

Vieser One extra matala lattiakaivo on luonnollisesti yhteensopiva kaikkien Vieserin designkansiratkaisujen kanssa. Mataluus tuo järjestelmään merkittävää etua, esimerkiksi linjalattiakaivon osalta päästään markkinoiden matalimpaan, sivuliitännälliseen linjalattiakaivoratkaisuun (kokonaiskorkeus, raakalattiapintaan 90 mm). Lisäksi Vieserin kaivo- ja kansi yhdistelmällä on voimassa 10 vuoden järjestelmätakuu.

”Vieser on aina pyrkinyt ratkaisemaan ongelmia ja vastaamaan asiakkaiden tarpeeseen. Kuuntelemme tarkasti palautetta ja ideoita kentältä – ammattilaisilta, jotka suunnittelevat märkätiloja ja asentavat lattiakaivoja. Toisaalta haluamme myös vastata loppuasiakkaidemme toiveisiin” vahvistaa Vieserin toimitusjohtaja Annika Jyllilä-Vertigans.

Tutustu Vieser One extra matalaan kaivoon tuotesivuilla: Vieser One vaakakaivo DN50 1x32 extra matala valutuilla

Tuote on saatavana sekä valutuilla että ilman.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje