Kotimaisten linjalattiakaivojen tuoteperhe kasvaa

Päivämäärä: 8.2.2022

Nousukiidossa olevan kotimaisen linjalattiakaivon Vieser Linen valikoima laajeni vuoden alussa. Vankan suosion saaneen Vieser Line laattakannen lisäksi vaihtoehtona on ollut tyylikkään eleetön rosterinen kansi. Tämä valikoima sai nyt lisää pituuksia ja rinnalleen upean mustan vaihtoehdon.

Vieser Line Core Black

Vieser Line Core Black on valmistettu lujasta ruostumattomasta teräksestä, joka on polttopulverimaalattu mattamustaksi. Musta kansi on upea vastinpari esimerkiksi trendikkäille mustille suihkukokonaisuuksille. Kaikki Core- mallit ovat kestäviä ja miellyttäviä jalan alla, ja niiden päällä on turvallista seistä, koska kansi pysyy lujasti paikallaan ja kestää käyttöä sijoituspaikasta riippumatta. Myös tämä malli – kuten kaikki muutkin Vieserin pikkukansista suuriin design-kansiin - on yhteensopiva kaikkien Vieser One kaivojen kanssa. Käyttövarmuus on siis taattu.

Kylpyhuone ilman kompromisseja

Vieser Line Core-perhe kasvoi neljään eri kokovaihtoehtoon, jotta kylpyhuoneen suunnittelussa olisi entistä enemmän vapautta toteuttaa haluttuja ratkaisuja. Kaikkia Core-malleja saa nyt seuraavissa mitoissa: 700, 800, 900 ja 1000 mm.  
Niin rosteriset kuin laatoitettavat Vieser Line -linjalattiakaivot voidaan sijoittaa turvallisesti ja joustavasti mihin tahansa kylpyhuoneen lattiassa. Kiinni seinään, seinän läheisyyteen tai keskelle lattiaa ja useita vierekkäin. Suunnittelussa ei siis tarvitse tehdä kompromisseja.

Lue lisää: Linjalattiakaivo pelasti kylpyhuoneunelman

Kotimainen Vieser tarjoaa uniikkeja designkansia ja korkealaatuisia lattiakaivoratkaisuja rakennusalan ammattilaisten ja sisustussuunnittelijoiden tarpeisiin - sekä kodinomistajien inspiraatioksi ja iloksi. Tuotteita on valmistettu Pohjanmaalla, Suomessa jo vuodesta 1973. Vieser -lattiakaivoja on asennettu noin 6 miljoonaa kappaletta ja Vieserillä on toimintaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa.

Lisätietoja alla olevasta linkistä.

Lisää tuotteesta Vieser lattiakaivojärjestelmä

Vieser lattiakaivojärjestelmä

Vieserin lattiakaivotuotevalikoimaan sisältyy ainutlaatuinen ja innovatiivinen Vieser One -lattiakaivotuoteperhe. Vieser One -lattiakaivot soveltuvat monenlaisiin käyttötarkoituksiin käytännöllisen muotoilunsa ja monipuolisten ominaisuuksiensa ansiosta. Vieser One -lattiakaivo on erittäin helppo ja nopea asentaa ja sille on myönnetty arvostettu kansainvälinen Red Dot -muotoilupalkinto.

Vieser One ja Vieser lattiakaivot
Vieser lattiakaivojen vesilukot
Vieser lattiakaivojen korokerenkaat ja valutuet
Jälleenmyyjät

Jälleenmyyjät

Kysyttävää? Löydä alueesi jälleenmyyjä.

Lue lisää

Lataa Vedeneristys- ja rakennekuvat PDF & DWG
Materiaalipankki

Materiaalipankki

Tuotetiedot & tekniset dokumentit.

Lue lisää

Mittakuvat

Mittakuvat

Lataa mittakuvat PDF & DWG

Lue lisää

Vieser BIM-mallit

Vieser BIM-mallit

Etsi ja lataa tuotemalleja – Vieser MagiCloudissa

Lue lisää

Vieser One lattiakaivon yleisesittely

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän