Vieser lattiakaivot ‐huoleton valinta

Päivämäärä: 24.5.2022

Lattiakaivon kansiin löytyy nykyään paljon vaihtoehtoja, ja Vieser on viime vuosina panostanut vahvasti suomalaiseen designiin persoonallisten kaivoratkaisujensa kanssa. Kun kylpyhuoneen sisustusta suunnitellaan, joudutaan punnitsemaan sisutusvalintoja myös käytännön kannalta. Pelko toimivuuden tinkimisestä muotoilun, ulkonäön tai tavallisuudesta poikkeavan ratkaisun vuoksi voi johtaa siihen, että näyttävästä lopputuloksesta luovutaan, ja päädytään tavalliseen ja turvalliseksi koettuun. Vieserin kanssa tätä ongelmaa ei ole.

Kotimainen luottokaivo

Kaikki Vieserin lattiakaivojen kansiratkaisut ovat yhteensopivia Vieserin pitkän linjan luottokaivojen kanssa. Erinomaiset virtausominaisuudet ja yli 7 miljoonaa asennettua kaivoa kertovat Vieserin luotettavuudesta. Kansimallia valitessa voi siis unohtaa epäilykset asennuksen hankaluudesta tai kaivon toimivuudesta. Perinteiset pikkukannet, linjalattiakaivot tai upeat suuret design‐kannet kätkevät kaikki alleen saman Suomessa valmistetun toimintavarman luottokaivon. Vieser One kaivoperheestä löytyy sopiva kaivoratkaisu, joka on yhteensopiva kaikkien Vieser – designkansien kanssa.

Helppo puhdistaa

Kylpyhuoneessa lattiakaivon toimivuus on yksi keskeisin elementti, ja sen puhdistus tulee myös ajankohtaiseksi aika ajoin. Erinomaiset virtausominaisuudet pitävät huolen, että Vieserin lattiakaivojen puhdistusväli on omaa luokkaansa. Veden poistuessa kaivon läpi kovalla virtausteholla, se vie myös enimmän lian mukanaan, jolloin puhdistusta tarvitaan harvemmin. Ja kun puhdistus tulee ajankohtaiseksi, kaivo on rakenteeltaan yksinkertainen ja helppo huoltaa. Kaivon vesilukko on suunniteltu helposti irrotettavaksi, ja takaisin paikalleen se menee vain yhdellä tavalla, joten puhdistus on turvallista ja näppärää kenelle tahansa. Hotelleissa, missä kaivoja on paljon ja niiden siivous optimoitu osaksi ajankäyttöä, helppo puhdistus ja pitkä huoltoväli voi tuoda merkittäviä säästöjä. Ja kotonakin on huojentavaa, että kylpyhuoneessa voi keskittyä vain ihailemaan omaa katseenvangitsijaa, kun lattian alla kaikki toimii varmasti ja luotettavasti.

Lisää tuotteesta Vieser Dot designlattiakaivo

Vieser Dot designlattiakaivo

Lattiakaivo voi nykyään olla muutakin kuin vain välttämätön, tekninen ratkaisu.

Vieser Dot Designlattiakaivon kannet
Vieser Dot Designlattiakaivon kouru
Jälleenmyyjät

Jälleenmyyjät

Kysyttävää? Löydä alueesi jälleenmyyjä.

Lue lisää

Lataa Vedeneristys- ja rakennekuvat PDF & DWG
Materiaalipankki

Materiaalipankki

Tuotetiedot & tekniset dokumentit.

Lue lisää

Mittakuvat

Mittakuvat

Lataa mittakuvat PDF & DWG

Lue lisää

Vieser BIM-mallit

Vieser BIM-mallit

Etsi ja lataa tuotemalleja – Vieser MagiCloudissa

Lue lisää

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän