Vieser Line -Asuntomessujen suosikkivalinta

Päivämäärä: 23.9.2022

Lattiakaivon kansiin löytyy nykyään monia, visuaalisesti mielenkiintoisia vaihtoehtoja, ja suomalainen Vieser onkin viime vuosina panostanut vahvasti designiin persoonallisissa kaivoratkaisuissaan. Tänä kesänä Naantalin asuntomessujen suosikkituote olikin laatoitettava Vieser Line linjalattiakaivo. Tyylikkään designkannen alla on aina helposti asennettava sekä käytössä luotettava ja monelle asentajalle tuttu lattiakaivojärjestelmä.

Vieser Line miellyttää sekä asukasta että asentajaa

Yleensä linjalattiakaivon valintaan ohjaa lattiaan valitun laatan koko ja Vieser Line onkin oiva valinta silloin, kun halutaan säilyttää yhtenäinen ja kaunis laattapinta. Vieserin linjalattiakaivon erikoisuutena on sen vaivaton ja harvoin tehtävä puhdistus, minkä vuoksi se on myös arkikäytön näkökulmasta asukkaille poikkeuksellisen houkutteleva vaihtoehto.

Asentajia puolestaan miellyttää asennuksen varmuus ja helppous, sillä Vieser Line asennetaan monille asentajille ennestään tutun Vieser One -lattiakaivon pariksi. Varmuuden pitävään vesieristykseen tuo sama kiilarengas kuin niin sanotun perinteisenkin lattiakaivon asennuksessa. Kaikki Vieser kaivot ja kannet ovat keskenään yhteensopivia ja järjestelmälle on lisäksi erillinen kymmenen vuoden järjestelmätakuu.

Useita vaihtoehtoja


Vieser Line linjalattiakaivoa on saatavana eri pituuksilla sekä erilaisilla pinnoilla. Tarjolla on laatoitettava malli, johon valitaan yleensä sama laatta, kuin lattiaan. Tällöin kaivo lähes sulautuu osaksi laattalattiaa. Lisäksi valikoimasta löytyy mattamustia sekä metallin värisiä kansia, jotka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

Vieser Line tarjoaa myös runsaasti joustavuutta suunnitteluun ja asentamiseen. Kaivon sijoittaminen kylpyhuoneessa on vapaata, toki kaadot huomioiden. Tuotteesta löytyy erilaisia variaatioita, jotka mahdollistavat sijoittelun erilaisiin kylpyhuoneisiin – ilman yhtäkään kompromissia vesieristeen pitävyyden suhteen. Tutustu Vieser Line linjalattiakaivoon täällä. 

Vieser Line asentuu kuin perinteinen lattiakaivo, nopeasti ja varmasti. Katso lyhyt asennusanimaatio:

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän