Mustat yksityiskohdat kylpyhuoneessa ryhdistävät ilmeen

Päivämäärä: 10.5.2023

Kylpyhuoneiden sisustuksessa näkee yhä enemmän valintoja, jotka poikkeavat totutusta värimaailmasta sekä haastavat uudenlaisella muotoilullaan. Musta väri valtaa alaa kylpyhuoneen yksityiskohdissa ja myös kaivon kansi on tuotu osaksi sisustusta sekä vastinpariksi muille mustille sisustuselementeille, kuten suihkuille, suihkuseinille, hanoille tai kalusteille.

Linjalattiakaivo - mutta mustana

Suuren suosion saavuttanut Vieser Line -linjalattiakaivon musta versio, Vieser Line Core Black, on valmistettu lujasta ruostumattomasta teräksestä, joka on polttopulverimaalattu mattamustaksi. Kaikki Core- mallit ovat kestäviä ja miellyttäviä jalan alla, ja niiden päällä on turvallista seistä, koska kansi pysyy lujasti paikallaan ja kestää käyttöä sijoituspaikasta riippumatta. Kaikkia Core-mallit ovat saatavana seuraavissa mitoissa: 700, 800, 900 ja 1000 mm.

Tutustu tuotteisiin


Musta yksityiskohta perinteisellä kannella

Vieser on viime vuosina tuonut kauniin designin ja luksuksen tunnun osaksi myös peruskansiksi miellettyjä pieniä RST-neliökansia. Valikoimaan kuuluu myös trendikkään mattamustia kansimalleja, jotka muodostavat upean yhtenäisen kokonaisuuden kylpyhuoneen muiden mustien yksityiskohtien kanssa.
 

Myös tämä malli – kuten kaikki muutkin Vieserin pikkukansista linjalattiakaivoon sekä suuriin design-kansiin -on yhteensopiva kaikkien Vieser One kaivojen kanssa. Niiden vedeneritys varmistetaan tutulla kiilarenkaalla.
Käyttövarmuus on siis taattu!

Tutustu mustiin RST- kansiin

 


Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje