Uusi iQ Granit – täydellinen designmallisto

Päivämäärä: 15.5.2015

Uusi monipuolinen iQ Granit
Tarkettin suosittu iQ Granit on homogeeninen muovilattia julkisiin tiloihin. Uudessa mallistossa on 50 väriä: kaikkea luonnon inspiroimista harmaan ja beigen sävyistä modernin voimakkaisiin kontrastiväreihin.

Uusi kuosi, iQ Granit Micro, on rauhallisempi ja vähemmän intensiivinen. Malliston 12 väriä sopivat yhteen muun iQ Granit -malliston kanssa. Kuosin avulla saadaan rauhallinen ja harmoninen lattiapinta.

Mallistosta löytyy lattioita myös erityistarpeisiin: akustoiva, sähköä johtava, dissipatiivinen, märkätilan lattia ja turvalattia.

Hyvän sisäympäristön puolesta
Kaikkien iQ-tuotteiden ympäristöominaisuudet ovat erittäin hyvät. Lattiat ovat ftalaatittomia, biosidittömiä, 100 % kierrätettäviä ja niiden VOC-päästöt ovat alhaiset, alle 10 μg/m³.

iQ-lattiat puhdistetaan pääasiassa kuivilla tai nihkeillä menetelmillä, ilman voimakkaita puhdistusaineita ja vettä säästäen. Oikein hoidetun lattian pinta voidaan palauttaa kuivakiillotuksella uudenveroiseksi.

Lue lisää

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän