Uudet INR kylpyhuonekalusteet nyt Suomessa!

Päivämäärä: 28.11.2017

INR on pohjoismaiden johtava suihkutilakalustevalmistaja ja erittäin tunnettu tuotemerkki Ruotsissa. INR –kylpyhuonekalusteet jatkavat Aspenin jalanjäljillä laadukkaiden, design-henkisten ja loppuun asti viimeisteltyjen kalusteiden valmistajana. Kaikki kalusteet suunnitellaan ja valmistetaan INR:n omalla tehtaalla Ruotsissa. Valmistuksessa noudatetaan tiukkoja laatukriteerejä ja luontoa kunnioittavia tuotantomenetelmiä. Useat tuotteemme ovat myös Joutsen merkittyjä. INR:n valmistama kaluste on turvallinen valinta, ja siksi myönnämme kalusteillemme pitkän takuuajan. Tutustu markkinoiden laajimpaan suihkutila- ja kylpyhuonekalusteiden valikoimaan osoitteessa www.inr.se.

Tervetuloa SANKA & INR –kylpyhuonekalusteiden upeaan maailmaan!

INR –kylpyhuonekalusteet jatkavat Aspenin jalanjäljillä laadukkaiden, design-henkisten ja loppuun asti viimeisteltyjen kalusteiden valmistajana. Kaikki kalusteet suunnitellaan alusta asti itse ja ne valmistetaan INR:n omalla tehtaalla Ruotsissa. Valmistuksessa noudatetaan tiukkoja laatukriteerejä ja luontoa kunnioittavia tuotantomenetelmiä, aivan kuten aikaisemminkin. INR:n valmistama kaluste on turvallinen valinta, ja siksi myönnämme kalusteillemme pitkän takuuajan.

Tervetuloa INR –kylpyhuonekalusteiden upeaan maailmaan!

Referenssihankkeet INR - Iconic Nordic Rooms

Portus Helsingin Verkkosaarenranta

Portus Helsingin Verkkosaarenranta

Helsinki

Portus on Helsingin Verkkosaarenrantaan, osin meren päälle rakennettu, arkk...

Impivaaran uimahallin laajennus ja peruskorjaus

Impivaaran uimahallin laajennus ja peruskorjaus

Korjaus | Turku | 25,60 milj €

Valmistuessaan se edusti pohjoismaiden huippua. 35 vuodessa uimahalli oli tul...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän