Uudet INR kylpyhuonekalusteet nyt Suomessa!

INR on pohjoismaiden johtava suihkutilakalustevalmistaja ja erittäin tunnettu tuotemerkki Ruotsissa. INR –kylpyhuonekalusteet jatkavat Aspenin jalanjäljillä laadukkaiden, design-henkisten ja loppuun asti viimeisteltyjen kalusteiden valmistajana. Kaikki kalusteet suunnitellaan ja valmistetaan INR:n omalla tehtaalla Ruotsissa. Valmistuksessa noudatetaan tiukkoja laatukriteerejä ja luontoa kunnioittavia tuotantomenetelmiä. Useat tuotteemme ovat myös Joutsen merkittyjä. INR:n valmistama kaluste on turvallinen valinta, ja siksi myönnämme kalusteillemme pitkän takuuajan. Tutustu markkinoiden laajimpaan suihkutila- ja kylpyhuonekalusteiden valikoimaan osoitteessa www.inr.se.

Tervetuloa SANKA & INR –kylpyhuonekalusteiden upeaan maailmaan!

INR –kylpyhuonekalusteet jatkavat Aspenin jalanjäljillä laadukkaiden, design-henkisten ja loppuun asti viimeisteltyjen kalusteiden valmistajana. Kaikki kalusteet suunnitellaan alusta asti itse ja ne valmistetaan INR:n omalla tehtaalla Ruotsissa. Valmistuksessa noudatetaan tiukkoja laatukriteerejä ja luontoa kunnioittavia tuotantomenetelmiä, aivan kuten aikaisemminkin. INR:n valmistama kaluste on turvallinen valinta, ja siksi myönnämme kalusteillemme pitkän takuuajan.

Tervetuloa INR –kylpyhuonekalusteiden upeaan maailmaan!

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...