Todistetusti toimiva ja turvallinen lattia

Päivämäärä: 31.5.2021

Pumpattava ja itsestään tasoittuva kipsisideaineinen Knauf LM 80 -lattiamassa on valmiiksi sekoitettu laasti, johon lisätään vain puhdas vesi. LM80 kipsimassalla valettu lattia on luja ja kestävä. Kipsilattiavalu ei vaadi myöskään minkäänlaisia tukiverkkoja tai raudoitusta. Sen puristuslujuus on yli 30 MPa ja pintavetolujuuttakin on yli 1,5 MPa, joten kipsilattia soveltuu käytettäväksi lähes kaikkien lattiapinnoitteiden kanssa.

Erinomainen lämmönjohtavuus ja askeläänieristys parantavat asumismukavuutta

Kipsilattia on erinomainen vaihtoehto lämpölattiaksi, koska materiaalilla on korkea lämmönjohtavuusarvo. Kipsilattia lämpenee erittäin nopeasti, kun lattialämmitys kytkeytyy päälle. Lämpimillä ajanjaksoilla kipsilattia myös viilenee nopeasti. Tuotteen kanssa voidaan käyttää myös lattiajäähdytystä.

Knauf on testannut kipsilattiaa eri rakenteilla askeläänten eristävyyden osalta. Asuntojen ja majoitus- tai potilashuoneiden välillä suurin sallittu askeläänitasoluku on 53 dB, joka Knaufin lattiarakenneratkaisuilla täyttyy helposti.

Kipsilattia on testattu ja turvallinen valinta

Knauf on valmistanut kipsilattiamassoja Suomessa lähes 20 vuotta ja toimittanut niitä lukuisiin kohteisiin kymmeniä miljoonia kiloja. Laatujärjestelmämme mukaisesti kaikki lattiamassaerät testataan ennen toimitusta. Knaufin lattiatuotteisiin liittyvät reklamaatiot ovat äärimmäisen harvinaisia. Itse materiaalista johtuvia reklamaatioita vuodesta 2003 lähtien ei ole ollut ainuttakaan. Tuotteen laatu on todennettu myös työmailla.  

- Pitkälti toistakymmentä vuotta Knaufin lattiamassoilla urakoineena, voimme todeta tuotteiden olevan korkealaatuisia. Voimme luottavin mielin myydä ja tehdä valuja, koska voimme olla varmoja, että lopputulos on erinomainen. Tämä näkyy myös siinä, että vuodet ovat olleet reklamaatiovapaita ja asiakastyytyväisyys erinomaista, kertoo Ahveniston Rakennus-Palvelu Oy:n toimitusjohtaja Jan-Erik Multisilta.

Knaufin kipsilattiat ovat matala-alkalisia, joten ne eivät aiheuta sisäilmaongelmia. Kipsilattiat eivät reagoi tasoitteiden tai liimojen kanssa. Tuotteilla on myös vaatimuksiltaan paras M1-sisäilmaluokitus. Kipsilattiamassoilla pystytään toteuttamaan paloturvallisia ratkaisuja. Kipsilattiamassan paloluokka on A1, mikä tarkoittaa, että se on palamaton materiaali.  

Tutustu etuihin ja lattiaratkaisuihin tarkemmin klikkaamalla Lisätietoja-painiketta.

Referenssihankkeet Knauf Oy

Routionmäen monitoimitalo

Routionmäen monitoimitalo

Uudisrakennus | Lohja | 13,70 milj €

Routionmäen monitoimijatalo on kaikkien käyttöön tarkoitettu monipuolinen koh...

Töölönkadun pysäköintihalli

Töölönkadun pysäköintihalli

Uudisrakennus | Helsinki | 30,00 milj €

Taka-Töölön asukkaiden parkkipaikkapula on helpottunut, koska Töölönkadun Pys...

Munkkiniemen KONE

Munkkiniemen KONE

Korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Helsingin Munkkiniemen Puistotie 25:ssä sijaitseva entinen Kone Oy:n toimis...

Wine & View -viinibaari Helsinki-Vantaan lentoasemalla

Wine & View -viinibaari Helsinki-Vantaan lentoasemalla

Vantaa

Helsinki-Vantaan lentoasemalla sijaitseva Wine and View on Suomen ja koko maa...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän