Lumon tarjoaa kattavat suunnittelutyökalut

Päivämäärä: 14.10.2019

Lumon tarjoaa kattavat digitaaliset työkalut parvekkeiden, terassien ja parvekejulkisivujen suunnitteluun. Käytössä ovat ProdLib-suunnittelukirjasto ja uudistunut Lumon julkisivusuunnitteluohje.

Arkkitehdeille ja suunnittelijoille suunnattu Lumon ProdLib-kirjasto sisältää kaiken, mitä tarvitaan parveke- ja terassilasituksen suunnittelussa. ProdLibin lataaminen ja käyttäminen on täysin ilmaista.

ProdLibin lataamalla saa koneelleen muun muassa Lumon parveke- ja terassilasitustuotteiden pysty- ja vaakaleikkaukset, suunnitteluohjeet, tekniset kansiot ja tuoteosakirjastot sekä AutoCAD- ja Revit-suunnitteluobjektit ja ArchiCAD-objektit.

Solution Manager Juhani Hovi Lumonilta mainitsee ProdLibin parhaiksi puoliksi sen, että suunnittelukirjasto päivittyy sitä mukaan, kun uutta materiaalia julkaistaan ja sunnittelukirjaston käyttäjät saavat tästä automaattisen ilmoituksen. Näin suunnittelijoilla on aina käytössään ajantasainen aineisto.

ProdLib-aineisto sisältää myös testi- ja tutkimusraportteja.

– Tuotekirjastossa on testituloksia esimerkiksi iskutesteistä ja energiatehokkuudesta. ProdLib-palvelusta löytyvät niin ikään paloturvallisuus- ja desibelitiedot sekä viranomaishyväksynnät, kuten CE-merkinnät, ja suoritustasoilmoitukset.

ProdLib-suunnittelukirjasto on Juhani Hovin mukaan helppo ja kätevä käyttää. Kaiken kaikkiaan ProdLibin kaltainen jakamisalusta on hyvä ratkaisu, koska näin jokaisen yrityksen ei tarvitse suunnitella ja ylläpitää omaa vastaavaa palvelua.


Julkisivusuunnitteluohje nyt selainpohjaisena

Lumon julkisivusuunnitteluohje on uudistunut.

– Selainpohjaisesta julkisivusuunnitteluohjeesta löytyy kattavasti ja selkeästi Lumon lasitustuotteet rakennedetaljeineen. Sivustolta voi kätevästi ladata aineistoa, kuten kuvia ja dwg-piirustuksia, Juhani Hovi toteaa.

Tarvittavat sivut on helposti tulostettavissa. Käytettävyyttä lisää palvelun etusivulla oleva hakutoiminto, jonka avulla löytää etsimänsä. Lumon julkisivusuunnitteluohje toimii myös mobiililaitteilla.

Kotisivuiltamme löydät myös kattavan referenssikirjaston, jossa voit tutustua toteutettuihin uudis- ja korjausrakentamisen kohteisiin. Osassa kuvista löydät kuvien lisäksi myös kohteessa käytetyn tuoteratkaisun teknisen ratkaisun poikkileikkauskuvan.

Referenssihankkeet Lumon Suomi Oy

Koukkuniemen vanhainkodin uudistus

Koukkuniemen vanhainkodin uudistus

Korjaus | Tampere | 18,00 milj €

Tampereen kaupungilla on 2020-luvulle ulottuva Koukkuniemen alueen kehittämis...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän