Käyttökustannuksiltaan edullinen wc-ratkaisu, opettelematta uusille tavoille käytön suhteen.

Päivämäärä: 14.5.2019

ROSLAGEN ALIPAINE-WC

Roslagen alipaine-WC:n käyttö ei vaadi opettelua uusille tavoille. Se toimii aivan kuin normaali vesivessa. Alipainetekniikan ansiosta veden kulutus vähenee huomattavasti ollen huuhtelua kohden ainoastaan noin 0,5 litraa. Tämä on erittäin pieni määrä verrattuna normaaliin säästeliäästi vettä käyttävään WC-istuimeen, jonka kulutus on 3 - 6 litraa per huuhtelu. Tuloksena on harvemmat umpisäiliön tyhjennysvälit, joka merkitsee kustannusten ja ympäristön säästöä.Alipaine-WC maksaa itsensä takaisin harventuneen tyhjennystarpeen ansiosta. Paketissa mukana tulevaan säiliöön mahtuu parhaimmillaan jopa 5000 huuhtelukertaa, josta syntyvä sähkönkulutus on vain noin 5€.

WC- JÄRJESTELMÄN TOIMINTAPERIAATE

Järjestelmän toiminta perustuu alipainetekniikkaan. Jätevesi kulkeutuu umpisäiliöön WC-istuimen kautta viemäriputkistoon imetyn ilman avulla. Jokaisen huuhtelun yhteydessä viemäriputkisto tyhjenee täysin. Alipaineen muodostaa korotusputkeen sijoitettu märkäimuri. Roslagen WC-järjestelmässä käytettävän tekniikan ansiosta WC-istuimesta lähtevä jätevesi ei koskaan tule kosketukseen yhdenkään järjestelmään kuuluvan mekaanisen komponentin kanssa.

ÄÄNELTÄÄN HILJAINEN

Erikoisvalmisteinen tyylikäs posliininen istuinosa käyttää vettä huuhteluun äärimmäisen vähän. Vedenkäyttöä ohjataan magneettiventtiilillä. Järjestelmän käyttäminen on hyvin yksinkertaista yksi painallus pieni hätä ja kaksipainallusta iso hätä. Paketti sisältää myös bidee-käsisuihkun WC-istuimen puhdistusta varten.

ROSLAGEN ALIPAINE-järjestelmä antaa mahdollisuuksia haastavampienkin kohteiden asennukseen

Etäisyyttä wc-istuimelta säiliölle voi olla jopa 50m ja nousua 4m. Tämä antaa paljon mahdollisuuksia säiliöosan sijoittelun suhteen kohteessa. Säiliö on mahdollista asentaa myös maan päälle.

Referenssihankkeet Rosla Finland Oy

Roslagen WC Mäntsälän Hunttijärvellä sijaitsevalla kesämökillä

Roslagen WC Mäntsälän Hunttijärvellä sijaitsevalla kesämökillä

Mäntsälä

Asiakaskertomus, Roslagen WC "Rakensin kesämökin Mäntsälään Hunttijärven ...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje