Innovatiivinen ja tehokas harmaiden vesien käsittelyratkaisu

Päivämäärä: 13.5.2024

ROSLA Harmaavesipuhdistamo tarjoaa älykkään ja kompaktin ratkaisun harmaiden vesien käsittelyyn. Sen kaikki käsittely­vaiheet on sulautettu yhteen säiliöön, mikä tekee siitä käyttäjä­ystävällisen ja ympäristö­ystävällisen vaihto­ehdon. Puhdistamo soveltuu niin ympäri­vuotiseen asumiseen kuin loma-asuntoihinkin, ja se kykenee palvelemaan jopa 7,5 henkilöä, mikä ylittää perinteiset harmaavesi­ratkaisut huomattavasti.

ROSLA Harmaavesi­puhdistamo ei ainoastaan yksin­kertaista harmaiden vesien käsittelyä, vaan se myös suojaa ympäristöä estämällä saaste­vesien pääsyn pohja­veteen ja vesistöihin. Kemikaalien lisääminen tai jatkuvien kulutus­tarvikkeiden hankinta ei ole tarpeen, mikä vähentää ympäristö­vaikutuksia ja säästää resursseja. Tämä innovatiivinen järjestelmä mahdollistaa harmaiden vesien tehokkaan ja kestävän käsittelyn, ja se on suunniteltu helpottamaan käyttäjän arkea samalla kun se edistää ympäristönsuojelua.

Ominaisuudet

Käyttäjäystävällinen:
Puhdistamo tekee harmaiden vesien käsittelystä vaivatonta ja automatisoitua. Käyttäjän ei tarvitse suorittaa monimutkaisia toimenpiteitä.

Ympäristöystävällinen:
Tämä ratkaisu ei vaadi kemikaalien lisäämistä eikä jatkuvia kulutustarvikkeiden hankintoja, mikä vähentää ympäristövaikutuksia.

Monipuolinen käyttö:
Puhdistamo soveltuu niin ympärivuotiseen asumiseen kuin loma-asuntoihinkin, mikä tekee siitä monipuolisen valinnan.

Suurempi kapasiteetti:
Säiliön kapasiteetti riittää palvelemaan jopa 7,5 henkilöä, mikä ylittää perinteiset harmaavesiratkaisut peräti 50 prosentilla.

Tekniset tiedot

Harmaiden vesien puhdistus tapahtuu kahdessa vaiheessa. Ensin erotetaan kiintoaineet ja rasva. Raskaat hiukkaset laskeutuvat pohjalle ja jäävät yhdessä nestemäisten hiukkasten kanssa osastoihin yksi ja kaksi. Kompressori syöttää happea osastoon kolme, mikä mahdollistaa orgaanisen aineen tehokkaan puhdistuksen. Puhdistettu vesi voidaan johtaa suoraan esimerkiksi ojaan tai kivipesään.

Lue lisää tai pyydä tarjous!

Lisää tuotteesta ROSLA Harmaavesipuhdistamo

ROSLA Harmaavesipuhdistamo

Innovatiivinen ja tehokas harmaiden vesien käsittelyratkaisu

Ota yhteyttä

Referenssihankkeet Rosla Finland Oy

Roslagen WC Mäntsälän Hunttijärvellä sijaitsevalla kesämökillä

Roslagen WC Mäntsälän Hunttijärvellä sijaitsevalla kesämökillä

Mäntsälä

Asiakaskertomus, Roslagen WC "Rakensin kesämökin Mäntsälään Hunttijärven ...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje