IN-DRÄN Alkuperäinen biomoduuli - moniin jäteveden käsittelytarpeisiin

Päivämäärä: 27.3.2017

IN-DRÄN on jätevesien imeytys- ja suodatuskäsittelyssä käytettävä moduulituote. Nimensä mukaisesti, kun moduulista on kyse, voi jätevesien käsittelyjärjestelmän kapasiteettiä kasvattaa moduuli moduulilta 125l/vrk tarkkuudella. IN-DRÄN soveltuu niin pieniin mökkijärjestelmiin kuin useiden kiinteistöjen tai muulla tavalla suurempien kohteiden tarpeisiin. Suurten kohteiden konseptin nimi on IN-DRÄN Max. Max konseptissa mitoitamme alkutietojen perusteella järjestelmän puolestanne. Teemme periaate piirroksen mitoituksen pohjalta dwg- tai pdf-muodossa sekä annamme budjettitarjouksen projektin budjetointia varten.

Alkuperäisenä moduulituotteena IN-DRÄN:in historia on merkittävästi kilpailevia tuotteita pidempi. Elinkaari järjestelmälle on jopa 20-30 vuotta. se ei ole arvio vaan perustuu käyttökokemukseen. Pohjoismaissa IN-DRÄN on ollut vuodesta 1990 ja Suomessa 2000 vuodesta alkaen. Pohjois-Amerikassa tuotteen asennukset alkoivat jo vuonna 1978 ja laajamittainen markkinointi 1986. Kohteiden määrä pohjoismaissa on 60000:n järjestelmän luokkaa, Pohjois-amerikassa puolestaan jo satojatuhansia. Hyvät keksinnöt kestävät aikaa ja ovat yksinkertaisia toteutukseltaan.

IN-DRÄNin toiminnan perusta on laajan biokerroksen yhdistäminen hyvään hapen saantiin. Orgaanista-ainetta hajoittaville bakteereille tulee olla mahdollisimman hyvät edellytykset toimia. Kun olosuhteita biologiselle puhdistukselle näin parannetaan pienenee puhdistuskentän pinta-alan tarve oleellisesti, kun mikrobitoiminta tehostuu. Järjestelmä on huolloltaan yksinkertainen ja toiminnaltaan varma. Jätevesien puhdistus pysyy hyvällä tasaisella tasolla kausittaisista käyttökatkoksista tai kuormitusvaihteluista huolimatta.

Tutustu myös kolmannen sukupolven IN-DRÄN tuotteisiin Biosuodatin 5een suodatuspuolella ja IN-DRÄN Plus imeytykseen. Ne ovat täysin sorattomia vaihtoehtoja - jopa säiliöiden asennussoran saa nyt jättää pois. Asennus näissä kokonaisuuksissa on siis entistä helpompaa. Entistä vaativammat asennuskohteet ja pienemmät tilantarpeet on mahdollista toteuttaa passiivisella tekniikalla. Kenenkään ei tarvitse joutua harrastamaan jäteveden käsittelyä vapaa-ajallaan.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän