Carel humiFog -ilmankostuttimet painotaloihin

Päivämäärä: 16.11.2017

Silkki- ja digipainokoneissa käytettävä tarra on muovin ja paperin yhdistelmä, joka vaatii tasaisen kosteuden ja lämpötilan. Eri materiaalit muuttavat muotoaan lämpötilan ja kosteuden muuttuessa. Ilman suhteellisen kosteuden tavoite on noin 40-50 % Rh, 20°C lämpötilassa. Painotaloihin soveltuva Carel humiFog -painevesikostutin toimii RO-vedellä, jolloin kalkki poistetaan, eikä synny pölyä kostutettavaan tilaan. Carel humiFog -painevesikostutin koostuu pumppuasemasta, RST-putkistoon asennetuista sumutussuuttimista ja pisaranerottimista. Kaikki osat valmistetaan ruostumattomasta teräksestä, joka takaa hygieenisen ympäristön veden sumuttamiselle. Kostutuslaitteisto toimii VAK-viestin ohjaamana, joka huomioi tilan kosteudentarpeen kosteusmittauksien avulla. Kostutustoiminto ja vedenkäsittely (RO-vesi) ovat täysin itsenäisiä ja automaattisia toimintoja.

Sumutuskostutukselle vaihtoehtoinen tapa tuottaa kosteutta on höyrykostutus. Toisin kuin sumutuskostutus, höyrykostutus perustuu hallittuun veden keittämiseen suoralla sähköllä, kun sumutuskostutus perustuu kylmän veden sumuttamiseen hallituissa olosuhteissa.

Meille on tärkeää, että laitteiston käyttöönotto sujuu asiakkaan kannalta sujuvasti. Siksi Oy Hedtec Ab:n toimintaperiaatteisiin kuuluu, että kostutuslaitteiston asennus tarkistetaan paikan päällä ja tehdään käyttöönotto. Käyttöönoton yhteydessä laitteistoa testataan mahdollisuuksien mukaan ja varmistetaan, että kostutus toimii odotetulla tavalla. Käyttöönoton yhteydessä annetaan myös tuotekoulutus loppukäyttäjille.

Lisätietoja: Anne-Mari Virtanen, Tuotepäällikkö.
Puh. 0207 638 267, [email protected]

Tutustu tarkemmin Carel kostutin vaihtoehtoihin www.hedtec.fi

Referenssihankkeet Hedengren Oy Ab

Helsingin kaupunginteatterin peruskorjaus

Helsingin kaupunginteatterin peruskorjaus

Korjaus | Helsinki | 67,00 milj €

1960-luvun lopussa valmistunut Helsingin kaupunginteatteri on läpikäynyt 67 m...

Granlundin pääkonttorin pihavalaistus

Granlundin pääkonttorin pihavalaistus

Helsinki

Suunnittelutoimisto Granlundin Malmin pääkonttorin sisäpihalla on nyt pelkist...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän