Aika uusia WC-JÄRJESTELMÄ?

Päivämäärä: 16.9.2019

Roslagen alipaine-WC on käyttökustannuksiltaan edullinen WC-ratkaisu, opettelematta uusille tavoille käytön suhteen

Alipaine-WC toimii kuten perinteinen vesivessa ja maksaa itsensä takaisin harventuneen tyhjennystarpeen ansiosta. Paketissa mukana tulevaan säiliöön mahtuu parhaimmillaan jopa 5000 huuhtelukertaa, josta syntyvä sähkönkulutus on vain noin 5€. Keskimääräinen huuhteluvesi on vain 0,5 litraa / huuhtelu. Harvemmat tyhjennykset säästävät lompakkosi lisäksi myös luontoa kun wc:n huuhteluvettä ei kuljeteta loka-autolla niin usein ja puhdasta vettä säästyy samanaikaisesti mielekkäämpiin käyttökohteisiin.

Taloudellista ympäristönsuojelua - Tee ekologinen sijoitus ja hanki Roslagen alipaine-wc

WC- JÄRJESTELMÄN TOIMINTAPERIAATE

Järjestelmän toiminta perustuu alipainetekniikkaan. Jätevesi kulkeutuu umpisäiliöön WC-istuimen kautta viemäriputkistoon imetyn ilman avulla. Jokaisen huuhtelun yhteydessä viemäriputkisto tyhjenee täysin. Alipaineen muodostaa korotusputkeen sijoitettu märkäimuri. Roslagen WC-järjestelmässä käytettävän tekniikan ansiosta WC-istuimesta lähtevä jätevesi ei koskaan tule kosketukseen yhdenkään järjestelmään kuuluvan mekaanisen komponentin kanssa.

ÄÄNELTÄÄN HILJAINEN

Erikoisvalmisteinen tyylikäs posliininen istuinosa käyttää vettä huuhteluun äärimmäisen vähän. Vedenkäyttöä ohjataan magneettiventtiilillä. Järjestelmän käyttäminen on hyvin yksinkertaista yksi painallus pieni hätä ja kaksi painallusta iso hätä. Paketti sisältää myös bidee-käsisuihkun WC-istuimen puhdistusta varten.

Lisää tuotteesta Roslagen WC- järjestelmä

Roslagen WC- järjestelmä

Alipaine-WC omakoti- ja vapaa-ajan kiinteistöille Roslagen WC-järjestelmän käyttö ei vaadi opettelua uusille tavoille. Se toimii aivan kuin normaali WC, ainoastaan tekniikka eroaa. Jokaisen huuhtelun yhteydessä viemäriputkisto tyhjenee täysin märkäimurin avulla, WC-vedet imeytyvät umpisäiliöön. Alipainetekniikan ansiosta veden kulutus vähenee huomattavasti ollen huuhtelua kohden ainoastaan noin 0,5 litraa. Tämä on erittäin pieni määrä verrattuna normaaliin säästeliäästi vettä käyttävään WC-istuimeen, jonka kulutus on 3 - 6 litraa per huuhtelu. Tuloksena on harvemmat umpisäiliön tyhjennysvälit, joka merkitsee kustannusten ja ympäristön säästöä.

Esitteet ja ohjeet

Esitteet ja ohjeet

Tutustu esitteisiin ja ohjeisiin.

Lue lisää

Ota yhteyttä
Esitteet ja ohjeet

Esitteet ja ohjeet

Tutustu esitteisiin ja ohjeisiin.

Lue lisää

Roslagen alipaine wc-järjestelmä (DWG)

Lue lisää

Roslagen alipaine wc-järjestelmä (PDF)

Lue lisää

Roslagen mökki 900 litran säiliöllä
Roslagen mökki 900 litran säiliöllä

Referenssihankkeet Fann Ympäristötekniikka Oy

Roslagen WC Mäntsälän Hunttijärvellä sijaitsevalla kesämökillä

Roslagen WC Mäntsälän Hunttijärvellä sijaitsevalla kesämökillä

Mäntsälä

Asiakaskertomus, Roslagen WC "Rakensin kesämökin Mäntsälään Hunttijärven ...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän