WC-tilojen merkitys asiakaskokemukseen

Päivämäärä: 10.5.2023

Kokonaisvaltaisesti positiivinen asiakaskokemus on kasvavan liiketoiminnan elinehto. Jokainen meistä osaa kertoa oman asiakaskokemuksensa, jossa WC-tilojen toteutuksessa onnistuttiin poikkeuksellisen hyvin – ja toisaalta myös esimerkin, kun siinä epäonnistuttiin. Nuhjuiset WC-tilat muistetaan pitkään, mutta laadukkaasti toteutetuista puhutaan ääneen myös tuttaville. Siksi positiivisen asiakaskokemuksen luomisessa WC-tilojen merkitystä ei voi vähätellä.

Julkisten vessojen asiantuntija

Novosan on Suomen ainoa julkisiin vessoihin – aina suunnittelusta elinkaaren aikana tarvittaviin tuotteisiin ja palveluihin – erikoistunut yritys ja vessa-asiantuntijoiden työpaikka on kirjaimellisesti vessa. Olemme kiertäneet vajaat 14 vuotta julkisia WC-tiloja, etsineet ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin ja ratkoneet tuhansia kiinteistöjen näihin tiloihin liittyviä ongelmia. Koko toimintaamme ohjaa vahva tahto olla mukana toteuttamassa Suomen parhaita julkisia vessoja. Erikoisosaamisellamme voimme tukea sitä, että arkkitehtien visiot ja rakennuttajien toiveet kohteesta toteutuvat viimeistä silausta myöten.

Yksilöllisen toteutuksen lisäksi haluamme painottaa, että jokainen asiakas on ennen kaikkea kumppani. Kumppanuus meille tarkoittaa sitä, että yhteistyö jatkuu vielä viimeistenkin silikonien kuivuttua ja WC-tilan käyttöönoton jälkeen – parhaimmillaan koko rakennuksen elinkaaren aikaisena kumppanuutena. Koko elinkaaren ajan tarjottavien huolto- ja ylläpitopalveluiden ohella kumppanin näkökulmasta esimerkiksi käsipyyhepapereista murehtiminen jää historiaan.

Asemamme markkinoilla perustuu vahvaan asiantuntijuuteen, aitoon tahtotilaan luoda WC-käynneistä elämyksiä sekä jatkuvaan kehitystyöhön, jonka tärkein tietolähde on asiakkaiden ja loppukäyttäjien antama palaute. Me olemme aktiivisesti asiakkaisiimme yhteydessä varmistaaksemme, että WC-tiloissa on kaikki kunnossa. Opimme itse parhaiten, kun seuraamme tilojen käyttäjiä, sekä kohteiden siivoamisesta huolehtivien ja niiden kunnostamisesta vastaavien kanssa keskustellen.

Vastuullisuus, kestävä rakentaminen ja materiaalitehokkuus

Vastuullisuus ja kestävä rakentaminen ovat yhä kasvavia megatrendejä. Pelkän vedensäästön ja energiapihien ratkaisujen lisäksi haluamme nostaa esiin materiaalitehokkuuden mahdollisuudet. Suunnitteluvaiheessa tehdyt järkevät ja kestävät materiaalivalinnat niin ympäristön kuin elinkaaren näkökulmasta, ei välttämättä tarkoita kalliimpaa toteutusta. Sopivia materiaaleja ja ratkaisuja käyttämällä tiloja voidaan pitää kunnossa helpommin. Näin tulevaisuudessa saneeraukset onnistuvat pienemmällä kustannuksella ja vaivalla - se tuottaa suuria säästöjä vuosien mittaan.

Kaipaatko vessa-asiantuntijan näkemystä projektiisi?

Referenssihankkeet Novosan Oy

WC-vaunu Lassila & Tikanoja Ympäristöpalvelut Oy:lle

WC-vaunu Lassila & Tikanoja Ympäristöpalvelut Oy:lle

L&T:n Bajamaja® Millenium on täysin uudistunut! Ketterästi liikkuvan luksus...

Novosan WC-suunnittelun 3D-mallinnukset

Novosan WC-suunnittelun 3D-mallinnukset

Helsinki

Hyvä vessa on viihtyisä ja turvallinen. Se huomioi kaikenlaiset vessassa kä...

Kauppakeskus Sello

Kauppakeskus Sello

Espoo

Keskeisellä paikalla olevan valtavan rakennushankkeen ensimmäinen vaihe ava...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän