Kaunis WC-tila kuuluu kaikille

Päivämäärä: 16.10.2023

Kokonaisvaltaisessa esteettömässä suunnittelussa keskeistä on ymmärtää eri käyttäjäryhmien tarpeet ja luoda tilat, jotka ovat kaikille käyttäjille turvalliset, mukavat ja käytännölliset – tällä edistetään yhdenvertaisuutta ja luodaan ympäristö, jossa kaikki voivat tuntea olonsa tervetulleiksi ja arvostetuiksi. Olemme mukana Apuväline 2023 -tapahtumassa - tule tutustumaan, kuinka oikein valitut tuotteet ja WC-tilasuunnittelu parantavat tilojen hygieniaa, turvallisuutta ja käyttäjälähtöisyyttä.

Esittelemme Apuvälinetapahtumassa laajan valikoiman julkisen WC-tilan tuotteita, jotka soveltuvat erityisen hygieniatason vaativiin kohteisiin kuten sairaaloihin, neuvoloihin ja muihin terveydenhuollon yksiköihin

 • Novosan Timkid -lastenhoitopöydät ja Hiiwi-hissinostin
  Timkid-lastenhoitopöytä on turvallinen ja hygieeninen vaihtoehto – kaikki valikoiman lastenhoitopöydät on varustettu 20 cm:n turvalaidoilla ja täyttävät EU-turvallisuusstandardin EN 12221-1:2008+A1:2013. Timkid-lastenhoitopöydän hissinostin Hiiwi on seinäkiinnitteinen hissi – apuväline, jonka hissinostimella työntekijä voi säätää itselleen nopeasti ergonomisen työasennon ja sopivan korkeuden.
   
 • Novosan Pito -apuvälineet
  Pito-tukikahvat ja -kaiteet tuovat lisäturvaa WC-tiloissa liikkumiseen. Antibakteerisen tukikahvan tartuntapinta on täysin yhtenäinen, sileä ja saumaton. Classic-sarjan tukikahvat pitävät sisällään laajan väripaletin arkkitehdeille ja suunnittelijoille – voit tilata tukikahvat kaikissa RAL-väreissä.
   
 • Novosan Conti+ ultra ja Expert -automaattihanat
  Novosan Conti -hanamallisto edustaa huollon helppoutta, veden ja energian säästöä sekä hygieenisyyttä. Hanan tekniikka ja koneisto löytyvät päältä, avattavan kannen alta. Hanan virtaviivainen muotoilu ja bakteereja hylkivät materiaalit tekevät siitä helposti puhdistettavan ja hygieenisen. Mm. sairaaloihin soveltuvaan Expert-malliin on mahdollista ohjelmoida käsienpesun pituuden aika ja automaattinen hygieniahuuhtelutoiminto.
   
 • Korkeussäädettävät WC-istuin- ja allaselementit
  Seinäasennus on helpompaa ja nopeampaa kuin koskaan – samoin WC-istuimen tai pesualtaan korkeuden säätö. Korkeussäädettävillä seinäasennuselementeillä WC-istuimen tai pesualtaan säätö haluttuun korkeuteen onnistuu nappia painamalla.
   
 • Novosan Pala -peilikaapit
  Pala-peilikaapissa yhdistyvät käyttömukavuus, toimivuus sekä tyylikkyys – paperit ja saippua on integroitu peilin sisälle. Pala-peilikaappiin mahtuu noin nelinkertainen määrä käsipaperia normaaliin annostelijaan verrattuna. Lukittava, valaistut ikonit, suunniteltu julkisiin kohteisiin.
   
 • Novosan Green Drain Professional -hajulukot
  Vaivaton, toimintavarma tuote, joka säästää huoltotoimiin käytettyä aikaa ja rahaa. Jämäkkä hajulukko estää viemärikatkun, bakteerien, hyönteisten ja terveydelle haitallisten kuten radonkaasujen kulkeutumisen tilaan.
Kaunis WC-tila kuuluu kaikille

Invavessan käyttäjän huomioiminen WC-tilasuunnittelussa tarkoittaa käytännöllisiä ratkaisuja, kuten tilan riittävän suurta kokoa liikkumisen helpottamiseksi pyörätuolilla ja tukikahvojen asentamista turvallisuuden varmistamiseksi. Invavessan käyttäjää ei aina tunnista ulkoisesti – tämä korostaa tarvetta huolehtia siitä, että WC-tilojen suunnittelu ja varustelu ovat sellaisia, että ne palvelevat ihan kaikkia käyttäjiä erityistarpeineen.

Toteutetaanko yhdessä käyttäjälähtöinen ja esteetön WC-tila?

Ota yhteyttä – me autamme mielellämme.
novosan.fi

Referenssihankkeet Novosan Oy

WC-vaunu Lassila & Tikanoja Ympäristöpalvelut Oy:lle

WC-vaunu Lassila & Tikanoja Ympäristöpalvelut Oy:lle

L&T:n Bajamaja® Millenium on täysin uudistunut! Ketterästi liikkuvan luksus...

Novosan WC-suunnittelun 3D-mallinnukset

Novosan WC-suunnittelun 3D-mallinnukset

Helsinki

Hyvä vessa on viihtyisä ja turvallinen. Se huomioi kaikenlaiset vessassa kä...

Kauppakeskus Sello

Kauppakeskus Sello

Espoo

Keskeisellä paikalla olevan valtavan rakennushankkeen ensimmäinen vaihe ava...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän