Ekologiset ja vettä säästävät WC-tuotteet

Päivämäärä: 21.2.2024

Novosanin suunnittelemassa WC-tilojen remontissa Sampokeskuksen pohja­kerroksen vessat kokivat täydellisen muodon­muutoksen. Kauppa­keskuksen vessa­remontissa tehtiin kestäviä tuote- ja materiaali­valintoja. Uusituista WC-tiloista löytyvät mm. vettä ja energiaa säästävät Conti+ ultra -automaatti­hanat, Novosanin vedetön Urimat-pisuaari sekä ekologiset kierrätys­materiaaleista valmistetut BlackSatinon roska- ja hygienia-astiat.

Vedettömät Urimat-pisuaarit

Vedettömät Urimat-pisuaarit ovat edullisia ja ekologisia – yksi Urimat säästää vettä keski­määrin 100 000 litraa vuodessa. Urinaalin patentoitu, mekaaninen hajulukko­järjestelmä ja mikro­biologinen puhdistus takaavat toiminta­varmuuden. Kosketus­vapaat Urimat-pisuaarit ovat hygieeninen valinta saniteetti­tilaan. Urimat-pisuaarit valmistetaan poly­karbonaatista tai korkea­luokkaisesta saniteetti­posliinista. Materiaalina poly­karbonaatti on äärimmäisen iskun­kestävää ja helppo pitää puhtaana.


Urimat vedettömät pisuaarit

 

BlackSatino hygienia- ja roska-astiat

BlackSatino on kestävän suunnittelun edellä­kävijä ja maailman ympäristö­ystävällisin tuote­perhe saniteetti­alalla. Kompaktit ja kevyet BlackSatino -hygienia- ja roska-astiat on valmistettu kierrätys­materiaaleista. Roska- ja hygienia-astiat sekä WC-harja ovat seinä­asenteisia, mikä helpottaa WC-tilojen siivousta ja yllä­pitoa. Tuote­perheessä myös hiili­neutraalit annostelijat. Väri­vaihtoehtoina musta ja valkoinen.Black Satino roska- ja hygienia-astiat

 

Conti+ ultra -automaattihanat

Hanan tekniikka ja koneisto löytyvät päältä, avattavan kannen alta. Hanan virta­viivainen muotoilu ja bakteereja hylkivät materiaalit tekevät siitä helposti puhdistettavan ja hygieenisen. Kosketus­vapaan Conti+ ultra -hanan juoksu­putken päässä on elektroninen tunnistus, joten vesi valuu luontevasti alas käsiin ja pesu­altaaseen. Hanan rungossa olevalla vivulla voi säätää veden lämpö­tilaa - vaihto­ehtoisesti vivun voi myös poistaa, jos esim. julkisessa WC-tilassa halutaan lukita veden lämpö­tila tiettyyn asteeseen.
Etkö löytänyt etsimääsi? Me vessa-asiantuntijat löydämme sen sinulle.
Ota yhteyttä!

Referenssihankkeet Novosan Oy

Mall of Tripla ja Triplan pysäköintilaitos

Mall of Tripla ja Triplan pysäköintilaitos

Uudisrakennus | Helsinki | n. 600 milj. €

Helsingin Pasilan ytimeen rakentuva 1,2 miljardin euron arvoinen Tripla-kokon...

Sampokeskus - Kauppakeskus Rovaniemi

Sampokeskus - Kauppakeskus Rovaniemi

Sampokeskus on palvellut rovaniemeläisiä ja Lapin pääkaupungissa vierailevia ...

Kauppakeskus Sello

Kauppakeskus Sello

Espoo

Keskeisellä paikalla olevan valtavan rakennushankkeen ensimmäinen vaihe ava...

VM Karting Center

VM Karting Center

VM Karting Center on sisäkarting-keskus, jossa on Pohjoismaiden suurin ja vau...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi