Olemme Novosan, vessojen asiantuntija - jätä vessahuolesi meille!

Päivämäärä: 15.11.2021

WC-SUUNNITTELU

Hyvä julkinen vessa on viihtyisä ja turvallinen - se huomioi kaikenlaiset vessassa kävijät. Hyvin suunnitellut WC-tilat tukevat brändimielikuvaa ja ylläpitävät kiinteistön arvoa. Novosanin tiimin suunnittelupöydällä kaikki lähtee liikkeelle koko asiakaspolun läpikäymisestä WC:n osalta. Osaamisemme WC-tilojen suunnittelussa pureutuu niin pieniin yksityiskohtiin kuin suuriin linjoihin. Yhtälailla kuin tilojen toimivaan valaistukseen ja akustiikkaan tarvitaan erityisosaamista – WC-tilat eivät ole poikkeus. 

WC-KONSULTOINTI

Ennen kaikkea haluamme olla tukenasi itse suunnitteluprosessissa. Tarkistamme, että vessasuunnitelmasi toimivat myös käytännössä. Osaamme valita oikeat kalusteet ja materiaalit ja huomioida, että vessa todella toimii niin asiakkaiden kuin siivous- ja huoltohenkilöiden näkökulmasta.

WC-TUOTTEET

Hyvin suunnitellussa ja toimivassa julkisessa WC-tilassa on juuri oikeanlaiset tuotteet, materiaalit ja varusteet. Vessojen asiantuntijana tarjoamme laajan valikoiman julkisten WC-tilojen kalusteita ja vessavarusteita ekologisuutta ja ympäristöystävällisyyttä unohtamatta. Verkkokauppamme valikoimasta löydät mm. malja-altaat, annostelijat, pisuaarit, WC-istuimet, hanat, lastenhoitopöydät ja vedensäästötuotteet.

HUOLENPITO – LV-TYÖT, KALUSTEASENNUKSET, VIEMÄRIHUOLLOT JA -KUVAUKSET

Kaipasipa WC-tilasi letkun vaihtoa, kalusteasennusta, saneerausta tai jotain siltä väliltä – huollamme ja korjaamme vessasi kuntoon tuota pikaa. Säännöllinen Novosan-huolenpitosopimus varmistaa, että vessasi kunto on ammattilaisten käsissä ja vessasi palvelee ongelmitta jatkossakin. 

Vessoilla on väliä. Suunnitellaanko yhdessä erityisen upea WC?

Ota yhteyttä - me autamme mielellämme.
 

Lisätietoja alla olevasta linkistä.

Referenssihankkeet Novosan Oy

Kauppakeskus Sello

Kauppakeskus Sello

Espoo

Keskeisellä paikalla olevan valtavan rakennushankkeen ensimmäinen vaihe ava...

WC-vaunu Lassila & Tikanoja Ympäristöpalvelut Oy:lle

WC-vaunu Lassila & Tikanoja Ympäristöpalvelut Oy:lle

L&T:n Bajamaja® Millenium on täysin uudistunut! Ketterästi liikkuvan luksus...

Novosan WC-suunnittelun 3D-mallinnukset

Novosan WC-suunnittelun 3D-mallinnukset

Helsinki

Hyvä vessa on viihtyisä ja turvallinen. Se huomioi kaikenlaiset vessassa kä...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän