VIVIX® – julkisivulevyt moderniin arkkitehtuuriin ja muotoiluun

Päivämäärä: 13.5.2013

VIVIX®-julkisivulevyt valmistetaan homogeenisesta korkeapainelaminaatista. Levyjen avulla sekä uudis- että remonttikohteiden tuuletettuihin julkisivuihin saadaan kevyt, luja ja kestävä verhousratkaisu.

Formica® tarjoaa laajan moderniin arkkitehtuuriin ja muotoiluun sopivan tuotevalikoiman. Saatavilla on 43 väri-, kuviointi- ja puukuviointivaihtoehtoa, jotka mahdollistavat uuden ja innovatiivisen muotoilun useisiin eri ympäristöihin ja käyttötarkoituksiin.

VIVIX-julkisivulevyjen UV-säteilyn ja säänkestävyys on testattu vaativissa olosuhteissa. Ne kestävät myös iskuja ja ovat käytännössä huoltovapaita. Nämä ominaisuudet pidentävät käyttöikää, mikä tekee VIVIX-julkisivulevyistä pitkäikäisen ja kustannustehokkaan verhousratkaisun. Lisäksi 6 mm:n paksuinen EDF-laadun VIVIX-julkisivulevy on saanut eurooppalaisen EN 13501-1 -standardin mukaisen paloluokituksen B-s1,d0.

Formica Group on sitoutunut kestävän kehityksen mukaisiin periaatteisiin ja käytäntöihin kaikessa toiminnassaan. Olemme saaneet FSC®:n puun alkuperäisketjun hallintaa koskevan sertifioinnin ja noudatamme FSC-vaatimuksia (sertifikaatti TT-COC-003588). VIVIX-julkisivulevyt valmistetaan ISO 9001 -standardien mukaisesti ja ympäristövaikutukset minimoiden Formica Groupin elinkaariarvioinnin (LCA) mukaisesti.

Saat lisätietoja Formicasta ja tuotteistamme vierailemalla verkkosivustollamme osoitteessa formica.com tai ottamalla yhteyttä jälleenmyyjiemme myyntipisteisiin
www.puukeskus.fi
www.starkki.fi

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi