VIVIX® – julkisivulevyt moderniin arkkitehtuuriin ja muotoiluun

Päivämäärä: 13.5.2013

VIVIX®-julkisivulevyt valmistetaan homogeenisesta korkeapainelaminaatista. Levyjen avulla sekä uudis- että remonttikohteiden tuuletettuihin julkisivuihin saadaan kevyt, luja ja kestävä verhousratkaisu.

Formica® tarjoaa laajan moderniin arkkitehtuuriin ja muotoiluun sopivan tuotevalikoiman. Saatavilla on 43 väri-, kuviointi- ja puukuviointivaihtoehtoa, jotka mahdollistavat uuden ja innovatiivisen muotoilun useisiin eri ympäristöihin ja käyttötarkoituksiin.

VIVIX-julkisivulevyjen UV-säteilyn ja säänkestävyys on testattu vaativissa olosuhteissa. Ne kestävät myös iskuja ja ovat käytännössä huoltovapaita. Nämä ominaisuudet pidentävät käyttöikää, mikä tekee VIVIX-julkisivulevyistä pitkäikäisen ja kustannustehokkaan verhousratkaisun. Lisäksi 6 mm:n paksuinen EDF-laadun VIVIX-julkisivulevy on saanut eurooppalaisen EN 13501-1 -standardin mukaisen paloluokituksen B-s1,d0.

Formica Group on sitoutunut kestävän kehityksen mukaisiin periaatteisiin ja käytäntöihin kaikessa toiminnassaan. Olemme saaneet FSC®:n puun alkuperäisketjun hallintaa koskevan sertifioinnin ja noudatamme FSC-vaatimuksia (sertifikaatti TT-COC-003588). VIVIX-julkisivulevyt valmistetaan ISO 9001 -standardien mukaisesti ja ympäristövaikutukset minimoiden Formica Groupin elinkaariarvioinnin (LCA) mukaisesti.

Saat lisätietoja Formicasta ja tuotteistamme vierailemalla verkkosivustollamme osoitteessa formica.com tai ottamalla yhteyttä jälleenmyyjiemme myyntipisteisiin
www.puukeskus.fi
www.starkki.fi

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän