Uusi Formica® Laminate Collection -mallisto nähtävillä Habitaressa!

Päivämäärä: 16.8.2022

Maailman johtava ja alkuperäinen laminaattivalmistaja Formica Group on lanseerannut näyttävän ja hienostuneen uuden malliston, jonka värivalikoimat ovat saaneet innoituksensa luonnollisesta ympäristöstä. 

Formica® Collection -mallisto sisältää 15 uutta yksiväristä vaihtoehtoa, 34 uutta puukuosia ja 8 uutta Plus Color -väriä. Neljällä ensiluokkaisella viimeistelyllä tarjottavat tuotteet vastaavat kasvavaan suunnittelutrendiin, jossa luontaiset vaikutteet, värit ja kuosit tuodaan sisätiloihin. 

Formica Groupin European Design Lead Nina Bailey kertoo: ”Uudessa mallistossa on orgaanisen hienostuneisuuden tuntua. Uudet värit ja puukuosit kuvastavat tämänhetkistä kulttuuria sekä sisustustrendejä, joissa korostetaan luonnollisuutta ja maanläheisyyttä sekä artesaani- ja käsityötä.” 

Uusi mallisto

Yksiväriset vaihtoehdot 

Mukana on kolme uutta yksiväristä sarjaa Greens, Reds ja Night sekä yksittäinen väri Brite White. 

Maanläheiset värit tuovat ulkomaailman sisätiloihin, ja ne vaihtelevat vaalean punertavasta terrakottaväristä syvään siniseen ja mustaan. Sävyt ovat tinkimättömän rikkaita, ylellisiä ja tyylikkäitä. Brite Whitella on jo vahva suosikkiasema eri puolilla maailmaa, ja on hienoa tuoda se myös Eurooppaan. 

Uuden malliston myötä myös klassikkosävymme K10 IKI White tekee paluun. Tämän myötä kaikki yksiväriset sävymme ovat saatavilla myös klassisella Satin NDF-pinnalla.                                                       

Plus Color 

Nina Baileyn mukaan kyseessä on ”sisustussuunnittelijoille tarkoitettu huippuluokan laminaattikokonaisuus, joka antaa mahdollisuuden kokeilla värien ja pintastruktuurien käyttöä monipuolisesti. Se hyödyntää monia keskeisiä trendejä, kuten värisävytystä sekä aisteja hyödyntävää taktiilista suunnittelua.” 

Plus Color -valikoiman laajentaminen kahdeksalla uudella trendivärillä tekee siitä entistä upeamman ja monikäyttöisemmän paketin. Valittavissa on pintastruktuuritrendejä heijastavia ensiluokkaisia viimeistelyjä rytmikkäästi toistuvista pehmeisiin mattapintaisiin ja korkeakiiltoisiin vaihtoehtoihin. 

Puukuosit 

Uudet puukuosit keskittyvät paikallisiin eurooppalaisiin puulajeihin. Valikoimasta löytyvät tammi, saarni, pähkinä ja jalava. Suuntaus kohti lämpimiä ja viileitä harmaita ja värittömiä puunsävyjä antaa valikoimalle kaunista monipuolisuutta ja tasapainoisuutta. 

Uusi Formica Collection lanseerattiin Formica Groupin uudessa upeassa näyttelytilassa Lontoossa. Näyttelytila huokuu yrityksen historiaa ja runsasta sisustusinnovaatioiden perintöä. Se on keskus, jossa arkkitehdit, suunnittelijat ja määrittelijät oppivat hyödyntämään Formica®-laminaatteja hankkeissaan. 

Formica Group on koteihin ja liiketiloihin suunnattujen innovatiivisten sisustuspintatuotteiden globaalisti johtava suunnittelija, valmistaja ja jakelija.    

Formica®-laminate on alkuperäinen tuote, johon liittyy yli 100 vuoden kokemus suunnittelusta, tuoteinnovaatioista ja valmistustoiminnasta.  

Formica-laminate on nykyaikainen, kestävä ja suorituskykyinen materiaali. Sitä on helppo työstää, hyödyntää suunnittelussa, puhdistaa ja hoitaa, ja se toimii hienosti muiden materiaalien rinnalla. Sen tyypillisiä käyttökohteita ovat esimerkiksi seinäpaneelit, ovet, sermit, kalusteet ja työtasot.  

Valikoimaan kuuluu Formica®-korkeapainelaminaatti, Formica®-massiivilaminaatti, läpivärjätyt ColorCore® Compact ja ColorCore®, aitoja metallifolioita hyödyntävä DecoMetal® sekä Formica Groupin digitaalipainopalvelun mahdollistama Younique®

Formica Group on kaikkialla maailmassa toimiva globaali konserni. Formica Groupilla on Euroopassa laitokset Yhdistyneessä kuningaskunnassa (North Shields), Espanjassa (Valencia) sekä Suomessa (Kolho). 

Huomautus: Formica, Formica-alasinlogo, DecoMetal, ColorCore, ja Younique ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä, jotka omistaa The Diller Corporation.  

© 2022 The Diller Corporation  

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi