Formican Upea vedenalainen maailma -osasto Habitaressa

Päivämäärä: 25.8.2022

Formican Upea vedenalainen maailma -osasto Habitaressa 

Vedenalainen maailma -osasto on rakennettu uudistuneen Formica® IKI Laminate Collectionin ympärille. Osastolla esitellään Formican näyttävä ja hienostunut mallisto, jonka värivalikoimat ovat saaneet innoituksensa luonnollisesta ympäristöstä.  

Yksiväriset vaihtoehdot 

Mukana on kolme uutta yksiväristä sarjaa Greens, Reds ja Night sekä yksittäinen väri Brite White. Maanläheiset värit tuovat ulkomaailman sisätiloihin, ja ne vaihtelevat vaalean punertavasta terrakottaväristä syvään siniseen ja mustaan. Sävyt ovat tinkimättömän rikkaita, ylellisiä ja tyylikkäitä. Brite Whitella on jo vahva suosikkiasema eri puolilla maailmaa, ja on hienoa tuoda se myös Eurooppaan. Uudessa mallistossa klassikkosävymme K10 IKI White tekee paluun, tämän myötä kaikki yksiväriset sävymme ovat saatavilla myös klassisella Satin NDF-pinnalla. 

Plus Color 

Plus Color -valikoima laajentuu kahdeksalla uudella trendivärillä, jotka tekevät siitä entistä näyttävämmän ja monikäyttöisemmän paletin. Valittavissa on pintastruktuuritrendejä heijastavia ensiluokkaisia viimeistelyjä rytmikkäästi toistuvista pehmeisiin mattapintaisiin ja korkeakiiltoisiin vaihtoehtoihin. 

Puukuosit 

Uudet puukuosit keskittyvät paikallisiin eurooppalaisiin puulajeihin. Valikoimasta löytyvät muun muassa tammi, saarni, pähkinä ja jalava. Suuntaus kohti lämpimiä ja viileitä harmaita ja värittömiä puunsävyjä antaa valikoimalle kaunista monipuolisuutta ja tasapainoisuutta. 

Formica IKI Oy osallistuu 7.-11. syyskuuta 2022 Helsingin Messukeskuksessa järjestettäville Habitare-messuille. Löydät meidät osastolta 6c60. 

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje