Värien leikkiä Formica IKIn Plus Colorilla

Päivämäärä: 22.11.2023

Formica IKI -malliston Plus Color -sarja on suunnittelijan työkalupakki, joka helpottaa värien ja tekstuurien yhdistelyä sisustuksessa ja antaa mahdollisuuden ottaa värit monipuolisesti käyttöön ja sisustaa sävy sävyyn tiloja.

Plus Color -sarja on sisustussuunnittelijoille tarkoitettu huippuluokan laminaattikokonaisuus. Se tarjoaa tarkoin kootun valikoiman värejä. Palettiin on valittu Formica®-laminaattimallistosta 25 väriä, joihin kaikkiin on tarjolla neljä erilaista pintamuotoa;

  • AR Plus®, hankausta kestävä korkeakiiltoinen pinta
  • MicroDot, yksinkertainen ja geometrinen kevyt täpläkuviointi
  • Plex, palkittu pienikuvioinen pintarakenne
  • Satin NFD, pehmeä ja tasainen mattapinta
    Satin NDF pintamuoto on myös saatavana kaikkiin Formica IKI -malliston 120 yksiväriseen väriin.

 

 

Tuotteilla EPD

Formica IKI -tuotteiden EPD-ympäristöselosteet antavat kattavan tiedon korkeapainelaminaattien elinkaarenaikaisista ympäristövaikutuksista. Sen ansiosta niin rakennuttajat, urakoitsijat kuin suunnittelijat voivat valita tuotteen, joka täyttää kestävän kehityksen vaatimukset raaka-aineista loppusijoitukseen saakka.

Korkeapainelaminaatit täyttävät ympäristöluokituksen vaatimukset, minkä merkitys korostuu hankkeissa, joissa itse rakennukselle tavoitellaan korkean tason ympäristösertifikaattia.

Lisäksi Formica-korkeapainelaminaattien kestävyys tukee niiden ympäristöystävällisyyttä. Formica IKIn tuotteet sietävät hyvin kosteutta ja kolhuja sekä ovat helppo pitää puhtaana.
 

Ota meihin yhteyttä
www.formica.com/fi-fi
09 4245 4662
[email protected]

Kansainväliseen Formica Groupiin kuuluva Formica IKIn tehdas sijaitsee Pirkanmaalla Mänttä-Vilppulan Kolhon taajamassa, jossa se on valmistanut korkeapainelaminaatteja vuodesta 1952 lähtien.

Formica IKI on luotettava suomalainen toimija, jonka perinne ja maine perustuvat laatuun, palveluun ja innovatiivisiin tuotevalikoimiin. Tehtaan kaikilla tuotteilla on avainlippu merkkinä kotimaisesta tuotannosta.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän