Varastoraportti 2022 on ilmestynyt

Päivämäärä: 4.10.2022

Me AJ:lla olemme kalustaneet eri työympäristöjä ja työpaikkoja jo yli 45 vuoden ajan ja seuraamme markkinoiden kehitystä tarkasti. Saadaksemme entistä paremman ymmärryksen fyysisestä työympäristöstä, pyysimme apua Kantar Sifolta. Toimeksiannostamme Kantar Sifo haastatteli yhteensä 400 varasto- ja logistiikkapäälliköä Tanskassa, Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa.

Alla esitellään osaa tutkimuksen löydöksistä. Tutustu tarkemmin tutkimuksen tuloksiin täällä

 Jopa 94 prosenttia kyselyyn osallistuneista varastopäälliköistä näkevät selkeän yhteyden hyvän fyysisen työympäristön ja yrityksen kannattavuuden välillä.

9 / 10 varastopäälliköstä näkee yhteyden hyvän työympäristön ja kannattavuuden välillä

Tänä päivänä varastopäälliköt näkevät selkeän yhteyden hyvän työympäristön ja kannattavuuden välillä. Enemmistö on sitä mieltä, että sisustusta voidaan parantaa. Monilta vaikuttaisi kuitenkin puuttuvan osa tarvittavasta tietämyksestä ideoidensa käytäntöönpanoa varten.

Mitä varastopäälliköt ajattelevat työympäristöstään? Lue lisää raportista

 Työympäristö on ajankohtainen aihe, joka puhuttaa niin päälliköitä kuin työntekijöitä.

Työympäristö on ajankohtainen aihe

Työympäristö on ajankohtainen aihe, joka puhuttaa niin päälliköitä kuin työntekijöitä. Se on jatkuvan kehityksen alla ja työympäristöissä käytetään yhä enemmän automatisoituja ratkaisuja. Neljäsosa varastopäälliköistä (27 %) on käynyt virallisen koulutuksen tai kurssin fyysiseen työympäristöön liittyen.

Mitkä asiat ovat tärkeimpiä, kun parannetaan työympäristöä varastossa? Lue lisää raportista

 Enemmistön mielestä varastojen työympäristöt kehittyvät ja parantuvat seuraavan viiden vuoden aikana.

Työympäristöt kehittyvät jatkuvasti

Kun varastopäälliköiltä kysyttiin, miten he näkevät fyysisen työympäristön kehittyvän liiketoiminta-alueellaan seuraavan viiden vuoden aikana, selkeä enemmistö ilmoitti, että työympäristö tulee kehittymään parempaan.

Millaisia varastot tulevat olemaan tulevaisuudessa? Lue lisää raportista

Apua työympäristön parantamiseen?

AJ Tuotteet auttaa mielellään työympäristösi parantamisessa. AJ:lta saat aina henkilökohtaista palvelua ja asiantunteva projektipalvelu auttaa kaikenlaisissa kalustusprojekteissa. Ole vain yhteydessä asiakaspalveluun, joka palvelee arkisin klo 8-16:00.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje