Pukukaapit yli 45 vuoden kokemuksella

Päivämäärä: 10.5.2022

AJ Tuotteilta löydät sekä teräskaapit että laminoidut pukukaapit monissa eri malleissa - aina yksinkertaisista perusmalleista monipuolisesti varustettaviin kaappikokonaisuuksiin. Yli 45 vuoden kokemuksella yritys tarjoaa käytännöllisiä ja toimivia ratkaisuja kaikkiin pukuhuoneisiin ja eteistiloihin. Asiantunteva projektipalvelu auttaa kaikissa pienissä tai suurissa kalustusprojekteissa.  

Pukuhuonekalusteiden virtuaalinen näyttelytila

Tutustu digitaaliseen näyttelytilaan, jossa esitellään pukuhuoneiden kalustevalikoima sekä säilytysratkaisut. Pääset näyttelytilaan tästä.

Tutustu AJ:n pukukaappeihin virtuaalisessa näyttelytilassa. 

Yksi AJ:n myydyimpiä pukukaappeja ovat CLASSIC-sarjan pukukaapit. CLASSIC-pukukaapista on neljä eri mallivaihtoehtoa, joita voidaan täydentää erilaisilla lisätarvikkeilla. Myös jalusta ja lukot ovat saatavina lisätarvikkeina, jotta pukukaappi voidaan räätälöidä omaan tarpeeseen.

Kaapeissa on tuuletusaukot rungon ylä- ja alaosassa. Lisäksi viistokattoisiin malleihin on mahdollista liittää koneellinen ilmastointi. Sarjan pukukaapeissa on lisäksi valmis sisusta.

CLASSIC-kaapissa on viihtyvyyttä lisääviä ominaisuuksia. Esimerkiksi ovien kumivaimentimien ansiosta ne sulkeutuvat hiljaa. Joissakin malleissa on lisäksi ovenpysäyttimet, jotka pysäyttävät oven 90-asteen kulmaan. Näin ovet eivät vahingossa paukahda viereisen kaapin oven eteen.

AJ:lta löydät CLASSIC-sarjan kaappien lisäksi monia muita pukukaappimalleja, kuten esimerkiksi Red Dot Design Award 2015 -muotoilupalkinnon saaneen CREATE-pukukaappisarjan ja henkilökohtaisten tavaroiden turvalliseen säilytykseen tarkoitetun lokerokaapin CUBE. Täältä löydät kaikki AJ:n pukukaapit.

Räätälöidyt ratkaisut oman tuotannon avulla

AJ:n teräksiset pukukaappit valmistetaan AJ Metal Design -nimisellä tehtaalla Slovakiassa. AJ Metal Design on sertifioitu ISO 9001-, ISO 14001- ja ISO 45001- laatujärjestelmien mukaisesti.

Oman tuotannon ansiosta AJ-konserni voi valvoa koko tuotantoketjua. Näin voidaan tarjota asiakkaille laadukkaita tuotteita nopeasti ja järkevään hintaan. Lisäksi pukukaapit voidaan suuremmissa tilauksissa räätälöidä asiakkaan tarpeen mukaan esimerkiksi värin suhteen. Kysy lisää projektipalvelustamme.

Myös räätälöidyt pukukaappiratkaisut ovat mahdollisia suuremmissa tilauksissa AJ:n oman tehtaan ansiosta. 

AJ:n kaikki pukukaapit BIMobject-kirjastossa

Löydät kaikki AJ Tuotteiden pukukaapit BIMobject-kirjastosta!

Apua pukuhuoneen kalustamiseen?

AJ Tuotteet auttaa mielellään yrityksesi hankinnoissa, olivatpa ne sitten pieniä tai suuria. AJ:lta saat aina henkilökohtaista palvelua ja asiantunteva projektipalvelu auttaa kaikenlaisissa kalustusprojekteissa. Ole vain yhteydessä asiakaspalveluun, joka palvelee arkisin klo 8-16:30.

Lisää tuotteesta Pukuhuone - Pukuhuoneen kaapit

Pukuhuone - Pukuhuoneen kaapit

Lukittavat kaapit pukuhuoneisiin.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän