Uusi moduulisarja VARIETY

Päivämäärä: 23.8.2022

AJ:n oma tuotesuunnittelutiimi on kehittänyt laajennettavan ja monikäyttöisen moduulisarjan VARIETY, joka kannustaa luovuuteen ja tuo ihmisiä yhteen. Sarjaan kuuluu sohvia, penkkejä, jakkaroita ja raheja. VARIETY on testattu ja hyväksytty EN16139-standardin mukaisesti.

Tervetuloa tutustumaan VARIETY-sarjan rajattomiin mahdollisuuksiin. Rakenna ainutlaatuinen istuinryhmä – paikka, joissa ihmiset tapaavat, seurustelevat ja tekevät yhteistyötä. Kaikki sarjan tuotteet löytyvät täältä.

Tutustu videolla VARIETY-moduulisarjan rajattomiin mahdollisuuksiinEN16139-standardin vaatimukset täyttävä VARIETY-sarja sopii oleskelutiloihin, toimistoihin, kouluihin, odotustiloihin ja muihin julkisiin tiloihin. Moduulisohvan voi rakentaa tilaan kuin tilaan joko valmiista ratkaisuista tai moduulien avulla.

Laadukkaat yksityiskohdat ja monipuoliset verhoiluvaihtoehdot

VARIETY-kalusteiden rungot on valmistettu vahvasta vanerista. Ne on verhoiltu pehmeällä kylmävaahtomuovilla, joka takaa hyvän istumamukavuuden, ja kestävillä kankailla. Näin VARIETY sopii hyvin esimerkiksi julkisiin tiloihin, työpaikoille ja vilkkaasti liikennöidyille alueille.

Verhoilukankaissa on Oeko-Tex Standard 100 - ja EU Ecolabel -merkinnät. Yhdistele verhoiluja ja värejä miten haluat vaikka samassa kokonaisuudessa. Tutustu laadukkaisiin yksityiskohtiin ja verhoiluvaihtoehtoihin täällä.

VARIETY-sarjasta löytyy monipuoliset verhoiluvaihtoehdot, jotka täyttävät Oeko-Tex Standard 100- ja EU Ecolabel -sertifiointien vaatimukset.

Harkittu muotoilu ja testattu laatu

EN16139-sertfioitu VARIETY on yhdistelmä laadukasta ja helposti puhdistettavaa muotoilua. Se sopii siten toimistoihin, oleskelualueille ja julkisiin tiloihin. VARIETY-moduulisarjan etuja:

  • Rako istuimen ja selkänojan välissä estää pölyn ja lian kerääntymisen tyynyjen väliin, joten sohvan puhdistus on helppoa.
  • Koska jalat ovat pyöreät ja korkeat, sohvan alta on helppo siivota. Jaloissa on kokoamista helpottavat kierteet.
  • Laadukas pehmuste, joka sopii myös pitempiin istumisaikoihin, kuten odotustiloihin.
  • Kestävä kangasverhoilu, joka on merkitty Oeko-Tex Standard 100- ja EU Ecolabel -merkinnäillä. Kangas täyttää myös Möbelfaktan vaatimukset.

Tutustu VARIETY-esitteeseen, josta löydät mm. sarjan valmiit ratkaisut, moduulit ja verhoiluvaihtoehdot.

VARIETY-sarjasta löytyy niin valmiita ratkaisuja kuin moduuleita, joista voi rakentaa tarvitsemansa kokonaisuuden. Korkeat jalat ja rako tyynyjen välissä helpottavat puhdistusta ja siivousta.

VARIETY saatavana BIM-objekteina

Löydät kaikki VARIETY-sarjan tuotteet BIMobject-kirjastosta.

Apua toimitilojen kalustamiseen?

AJ Tuotteet auttaa mielellään yrityksesi hankinnoissa, olivatpa ne sitten pieniä tai suuria. AJ:lta saat aina henkilökohtaista palvelua ja asiantunteva projektipalvelu auttaa kaikenlaisissa kalustusprojekteissa. Ole vain yhteydessä asiakaspalveluun, joka palvelee arkisin klo 8-16:00.

Lisää tuotteesta Toimisto ja neuvottelu – Sisustus

Toimisto ja neuvottelu – Sisustus

Toimistot ja suunnittelu.

Valaisimet

Valaisimet

Tuotevalikoima.

Lue lisää

Infotaulut

Infotaulut

Tuotevalikoima.

Lue lisää

Kellot

Kellot

Tuotevalikoima.

Lue lisää

Toimistomatot

Toimistomatot

Tuotevalikoima.

Lue lisää

Selaa kuvastoja
BIM objektit

BIM objektit

Lataa tuotekohtaiset BIM objektit.

Lue lisää

Aj tuotekohtaiset videot

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän