Monipuoliset kalustusratkaisut kaikkiin työympäristöihin

Päivämäärä: 14.3.2024

AJ Tuotteet tarjoaa laadukkaita kalusteita ja työ­välineitä kaikkiin työ­ympäristöihin. Toimimme 19 maassa ja osallistumme vuosittain työ­ympäristön parantamiseen yli puolella miljoonalla työ­paikalla ympäri Eurooppaa.

Valikoimamme koostuu kalusteista, työ­välineistä ja sisustus­ratkaisuista, jotka helpottavat työ­arkea. Tarjoamme yli 15 000 tuotetta toimistoihin, kouluihin, varastoihin, teollisuuteen, puku­huoneisiin, ravintoloihin, vastaan­ottoihin ja auloihin sekä ulko­tiloihin – eli kaikkiin työtiloihin.

Kaikki tuotteet ovat helposti saatavana verkkokaupan, asiakaspalvelun ja projektimyyntimme kautta.

Uusi yleiskuvastomme on ilmestynyt! Selaile e-kuvastoa täällä

Oma tuotesuunnittelu ja tuotanto – 7 vuoden takuu

Valikoimamme kattaa yli 15 000 tuotetta eri työ­tiloihin, joten voimme tarjota asiakkaillemme kokonais­ratkaisuja. Tarjoamme 7 vuoden takuun vakio­valikoimamme tuotteille, mikä kertoo sitoutumisestamme laatuun ja kestävyyteen.

Omilla ISO-sertifioiduilla tehtaillamme Puolassa, Liettuassa ja Slovakiassa valmistetaan lähes kolmannes valikoimastamme, ja loput tuotteistamme hankitaan pää­osin eurooppalaisilta valmistajilta.

Omat tuotesuunnittelijamme varmistavat, että tarjoamme ajan­kohtaisia ja asiakkaidemme tarpeisiin suunniteltuja kaluste­ratkaisuja. Meillä on omia tuote­sarjoja, kuten VARIETY-sohvasarja, ja QBUS-säilytyskalustesarja.

Näin voimme tarjota asiakkaillemme laatu­tuotteet järkevään hintaan.


Henkilökohtainen asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme sijaitsee Espoossa ja on arkena klo 8-16 valmiina vastaamaan kysymyksiisi henkilö­kohtaisesti puhelimitse, sähkö­postitse tai chat-palvelun kautta. Verkko­sivuillamme ei ole chat-botteja eikä puhelimessa automaatteja.

Pienempiin tai suurempiin kalustus­projekteihin tarjoamme asian­tuntevaa tila­suunnittelua. Tarvittaessa sisustamme koko toimi­tilasi avaimet käteen -peri­aatteella sunnittelusta asennukseen.

 

Tuki arkkitehdeille ja sisustussuunnittelijoille

Tarjoamme arkki­tehdeille ja sisustus­suunnittelijoille valikoiman palveluita, jotka auttavat suunnittelu­työssä ja varmistavat kestävän kehityksen toteutumisen sisustusprojekteissa.

Haluamme tarjota mahdollisuuden tutustua tuotteisiimme lähemmin ennen lopullista päätöstä. Tule käymään näyttelytilassamme tai tilaa näyte haluamastasi tuotteesta. Yli 1.100 eniten myydylle tuotteelle löytyy tänä päivänä myös BIM-mallit.

Ota yhteyttä ja löydä liiketoimintaasi sopivat kalusteratkaisut

Tarvitsetko apua työ­huoneen sisustamisessa vai etsitkö käytännöllisiä ja toimivia ratkaisuja toimistollesi, kouluusi tai varastoosi? Ota yhteyttä asian­tuntevaan tiimiimme, niin autamme sinua löytämään juuri sinun yrityksesi liike­toimintaan sopivat kalustusratkaisut.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi