• Uutuus! Siveltävä vedeneriste ulkopinnoille
  • Uutuus! Siveltävä vedeneriste ulkopinnoille

Uutuus! Siveltävä vedeneriste ulkopinnoille

ElaProof-pinnoite sopii kaikenlaisille rakennuspinnoille.

ElaProof on monikäyttöinen suomalainen pinnoite

Uusi elastinen ElaProof-pinnoite luo erittäin kestävän, elastisen, vesitiiviin, mutta hengittävän kerroksen kaikenlaisille rakennuspinnoille. Pinnoite tarjoaa ratkaisun vaativimpiin vesi- ja kosteuseristyksen ongelmiin sekä rakenteiden rapautumisen ja korroosion pysäyttämiseen. ElaProof sopii myös huokoisille, verkkomaisille tai kuitupohjaisille materiaaleille. Tuote on kehitetty ja valmistettu Suomessa ja tehty kestämään Suomen ääriolosuhteita. ElaProofilla on helppoa ja edullista jatkaa esimerkiksi kattosi käyttöikää useilla vuosikymmenillä tai suojata sokkeli valumavesiltä.

Lue lisää ElaProofin käyttökohteista>>

ElaProof on helppokäyttöinen

ElaProf-pinnoitteen käyttäminen on helppoa. Käsiteltävän pinnan huolellinen puhdistaminen on ainoa tarpeellinen ennakkovalmistelu. Yksikomponenttinen tuote on heti käyttövalmis. Tuote säilyy tavallisessa huoneenlämmössä eikä siinä ole ihmisille tai luonnolle vaarallisia ainesosia, jotka edellyttäisivät erityisiä suojavälineitä. Työkalutkin voi pestä käytön jälkeen tavallisella vedellä. Ruiskutettava ElaProof S -pinnoite saadaan levitettyä tehokkaasti suurille pinnoille. Ruiskumassan käyttö edellyttää korkeapaineruiskua ja on tarkoitettu ensisijaisesti ammattilaiskäyttöön. Tarvittaessa järjestämme koulutuksen ruiskumassan käyttöön. 

Lue lisää ElaProof S -ruiskumassan käytöstä.

Lue lisää ElaProofin eduista>>

ElaProofia saa jälleenmyyjiltä ympäri Suomen ja lisäksi verkkokaupasta

Huom! Kysy myös Avaimet käteen -tarjousta varttikaton kunnostuksesta markkinoiden edullisimmalla ja tiukentuneiden asbestisääntöjen mukaisella tekniikalla.

 

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...