ElaProof BTR-järjestelmä tarjoaa monta tapaa toteuttaa parveke- ja terassiremontit

Päivämäärä: 11.1.2022

Täydelliset ratkaisut Suomen vaativiin sääolosuhteisiin

 

Korjaatpa sitten vanhaa tai rakennat uutta, niin ElaProof BTR (Balcony and Terrace Repair) -järjestelmä tarjoaa täydelliset ratkaisut parvekkeille, terasseille, portaille ja kulkuväylille. Kokonaisedullisen järjestelmän perustana on patentoitu ElaProof-teknologia, joka takaa kohteen vedeneristyksen lisäksi monia etuja. Näitä ovat mm. erinomainen UV-säteilyn kesto, radonsuojaus sekä kulutusta ja jatkuvaa jalankulkua kestävät pinnat. Lisäksi eri pintamateriaali- ja värivaihtoehdot tarjoavat kohteisiin asiakkaiden toivomaa valinnanvapautta.

Ulkotiloissa terassien ja parvekkeiden rakenteet altistuvat suurelle rasitukselle. ElaProof BTR-järjestelmän avulla suojaat rakenteet suurilta lämpötilan vaihteluilta sekä veden ja jään aiheuttamilta rasituksilta. Asumismukavuus on terassi- ja parvekeremontin aikana kohteessa asuvien ihmisten kannalta ensisijaisen tärkeä. Valitsemalla ElaProof BTR-järjestelmän asiakkaasi saavat nauttia ympäristöystävällisen ja hajuttoman tuotteen lisäksi myös nopeasti ja kustannustehokkaasti toteutuvasta remontista.

Patentoitu ElaProof-teknologia sopii hyvin puulle, betonille ja on mukava myös asentajille.

Build Care Oy on suojaaviin pinnoitteisiin erikoistunut suomalainen yritys. REACH-hyväksytyistä raaka-aineista kehitetyt vesipohjaiset tuotteet muodostavat kuivuessaan elastisen pinnoitteen, joka suojaa kaiken tyyppisiä rakennusmateriaaleja.

Ympäristöystävälliset, turvalliset ja helppokäyttöiset ElaProof-tuotteet pidentävät mm. puu- ja betonirakenteisten parvekkeiden, portaiden sekä terassien käyttöikää vuosikymmenillä ja niillä on käyttötarkoituksen mukaiset palo- ja pinnoiteluokitukset.

Asentajille ElaProof on turvallinen ja miellyttävä vaihtoehto, sillä se on täysin isosyanaatti vapaa tuote. Vesipohjainen ja yksikomponenttinen ElaProof mahdollistaa asiakaskohteen remontoinnin helposti ja nopeasti. Komponenttien sekoitusvaiheita ei tarvita ja jäljelle jääneen ElaProofin voi käyttää seuraavassa kohteessa. Näin säästyy aikaa ja rahaa!

Valitse oikea ElaProof BTR-järjestelmä kohteen ja asiakkaan toiveen mukaan

 

ElaProof

Light ElaProof-pinnoituksen lisäksi kohteeseen asennetaan asiakkaan valitsema pintamateriaali esim. puuralli tai laatta. Kohteen voi myös maalata useimmilla vesiohenteisilla ja hengittävillä maaleilla.

ElaProof Medium

Kohde pinnoitetaan ElaProofilla ja sen päälle tehdään PU-Sealer käsittely, joka lisää kulutuksen kestoa ja helpottaa pinnan puhtaanapitoa.

ElaProof Medium RAL

Kohde pinnoitetaan ensin ElaProofilla ja sen jälkeen asiakkaan toiveen mukaisella RAL-väreihin sävytetyllä PU-Sealerilla.

ElaProof Art&Deco

ElaProof-pinnoituksen päälle sirotellaan asiakkaan valinnan mukaan värihiekka tai 3-värinen Colour Chips -värihiutale ja lopullinen pinta käsitellään PU-Sealerilla.

Lataa itsellesi ElaProof BTR-järjestelmän esite tästä!

Tutustu ElaProof-tuotteisiin ja lue lisää Lisätietoja painikkeesta.

Referenssihankkeet Build Care Oy

Puutarhurinkuja 7, Sipoo

Puutarhurinkuja 7, Sipoo

Sipoo

Asunto Oy Sipoon Pisaborg Bostads Ab, Puutarhurinkuja 7, kohde sijaitsee Sipo...

As. Oy Speranski, Merikatu 27-29

As. Oy Speranski, Merikatu 27-29

Helsinki

Tämä upea arvokohde As. Oy Speranski, Merikatu 27-29 on Helsingin Eirassa on ...

Lahden Kansanopiston peltikaton pinnoitus

Lahden Kansanopiston peltikaton pinnoitus

Lahti

Pinnoittamalla ElaProofilla yrittäjä Tom Vasara säästää kymmeniä tuhansia euroja

Kattojen kunnostus

Kattojen kunnostus

Kattojen kunnostuksella saa lisää käyttöaikaa nykyiselle vesikatolle.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi