ElaProof + SAND UUTUUDET

Päivämäärä: 3.5.2022

Uusissa kotimaisissa ElaProof+SAND-tuotteissa patentoitu ElaProof-pinnoite ja hiekka ovat käyttövalmiina seoksena. Tarkkaan räätälöidyt seossuhteet takaavat helpon työstettävyyden, vedeneristyksen ja tyylikkään lopputuloksen kaikissa kohteissa.

ElaProof+SAND-tuoteperhe sisältää helppokäyttöiset tuotteet sokkelien sekä lattia- ja seinäpintojen viimeistelyyn. ElaProof+SAND-tuotteiden etuina mm. vedeneristys valitussa kohteessa sekä moderni ulkonäkö. Valitse kohde, väri sekä hiekan raekoko ja aloita projektisi!

ElaProof+SAND LATTIAPINNOITE on M1-hyväksytty. Se soveltuu sisä- ja ulkokäytössä mm. terasseille, portaisiin, parvekkeille ja kylpyhuoneisiin. Valittavanasi on kolme raekokoa: hieno (0,05-0,2 mm), keskikarkea (0,1-0,6 mm) ja karkea (0,7-1,2 mm). Lopullinen pinta on miellyttävän karhea ja mukava jalan alla, vähentäen samalla liukastumisen vaaraa. Pinnoitteen päälle suosittelemme ElaProof TopCoat käsittelyä, jotta varmistetaan kohteen helppo puhtaana pito.

ElaProof+SAND SEINÄPINNOITE on M1-hyväksytty. Se soveltuu sisä- ja ulkokäytössä mm. tehosteseiniin, kylpyhuoneisiin ja pylväisiin. Valittavanasi on kolme raekokoa: hieno (0,05-0,2mm), keskikarkea (0,1-0,6 mm) ja karkea (0,7-1,2 mm). Kuivunut ElaProof+SAND pinnoite voidaan tarvittaessa käsitellä kirkkaalla ElaProof TopCoat tai sävytetyllä ElaProof TopCoat RAL pintalakoilla puhtaanapidon ja huoltamisen helpottamiseksi. 

ElaProof+SAND SOKKELIROUHE soveltuu ulkokäytössä betonisokkeleiden ja perusmuurien viimeistelyyn. Sokkelirouheen raekoko on karkea (0,7-1,2 mm). Kuivunut ElaProof+SAND pinnoite voidaan tarvittaessa käsitellä kirkkaalla ElaProof TopCoat tai sävytetyllä ElaProof TopCoat RAL pintalakoilla puhtaanapidon ja huoltamisen helpottamiseksi. 

 Kaikissa ElaProof+SAND tuotteissa on valittavissa neljä eri värivaihtoehtoa: musta, harmaa, tumman harmaa ja valkoinen. Tuotteet on pakattu 20 kg:n pakkauksiin ja riittoisuus on n. 4-8 m2 alustasta ja kerrospaksuudesta riippuen. Suuntaa-antavan ElaProof+SAND menekkilaskurin löydät sivuiltamme.


Build Care Oy on suojaaviin pinnoitteisiin erikoistunut suomalainen yritys. Yhtiön toiminnan kivijalka on patentoitu hengittävä ElaProof-pinnoiteteknologia, joka perustuu uraauurtavaan polymeerikemian innovaatioon.

REACH-hyväksytyistä raaka-aineista kehitetyt vesipohjaiset tuotteet muodostavat kuivuessaan elastisen pinnoitteen, joka suojaa kaiken tyyppisiä materiaaleja. Ympäristöystävälliset, turvalliset ja helppokäyttöiset ElaProof-tuotteet pidentävät rakennusten ja rakennelmien käyttöikää vuosikymmenillä.

Lisää tuotteesta ElaProof+SAND

ElaProof+SAND

ElaProof+SAND -tuotteissa patentoitu ElaProof-pinnoite ja hiekka ovat käyttövalmiina seoksena. Tarkkaan räätälöidyt seossuhteet takaavat helpon työstettävyyden, vedeneristyksen ja tyylikkään lopputuloksen kaikissa kohteissa.

Referenssihankkeet Build Care Oy

Puutarhurinkuja 7, Sipoo

Puutarhurinkuja 7, Sipoo

Sipoo

Asunto Oy Sipoon Pisaborg Bostads Ab, Puutarhurinkuja 7, kohde sijaitsee Sipo...

As. Oy Speranski, Merikatu 27-29

As. Oy Speranski, Merikatu 27-29

Helsinki

Tämä upea arvokohde As. Oy Speranski, Merikatu 27-29 on Helsingin Eirassa on ...

Lahden Kansanopiston peltikaton pinnoitus

Lahden Kansanopiston peltikaton pinnoitus

Lahti

Pinnoittamalla ElaProofilla yrittäjä Tom Vasara säästää kymmeniä tuhansia euroja

Kattojen kunnostus

Kattojen kunnostus

Kattojen kunnostuksella saa lisää käyttöaikaa nykyiselle vesikatolle.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän