Uusi yhteistyö SIEDLEn ja JUNGin välillä

Päivämäärä: 22.3.2017

SIEDLE ja JUNG, jotka ovat markkinoiden johtajia rakennusviestinnän ja rakennusjärjestelmätekniikan alalla, yhdistävät voimansa. Se tarkoittaa, että JUNG ja SIEDLE pystyvät tarjoamaan kokonaisratkaisun: yhteydenpitojärjestelmät, vastauspuhelimet, KNX-rakennusautomaation SIEDLEn koko oviviestintävalikoimalle. Mukaan lukien sovellus, mobiili video-vastauslaite Scope ja järjestelmän laajennukset kuten esim. postilaatikot, kulunvalvonta ja valaistus.

Edistynyt konfiguraattori
Kaikki yksiköt on integroitu asianomaisiin projektointityökaluihin, ohjelmistoihin ja käyttöohjeisiin sekä SIEDLE-online-konfiguraattoriin, joka löytyy nyt myös JUNGin kotisivulta. Tämän yhteistyön yhtenä osana ja innovatiivisella online-työkalulla voidaan kokonainen ovipuhelinjärjestelmä projektoida, laskelmoida ja visualisoida kokonaisratkaisuna aste asteelta, mukaan lukien JUNGin vastauspuhelimet.

Toimivuus ja suunnittelun vapaus: SIEDLE ja järjestelmäteknologia
Yhteistyön ansiosta voidaan tarjota korkealuokkaisia ja erittäin monipuolisia muotoilun ja tekniikan kokonaisratkaisuja. JUNGin kaikki vastauspuhelimet toimivat kaikkien SIEDLEn In-Home-laitteiden kanssa, minkä ansiosta asiakkaan toivomukset koskien ovipuhelimien yhteydenpitoa voidaan nyt täyttää. In-Home-busin avulla kaikki SIEDLE-asemat ovat yhteensopivia JUNGin sisätilojen asemien kanssa, ja jälkiasennukset ovat mahdollisia.

Uniikki synergia
Sekä SIEDLE että JUNG tarjoavat suuren valikoiman pintoja ja materiaaleja, ja kummatkin yritykset asettavat etualalle laadun, innovaation ja jälkiasennuksen mahdollisuuden. Suunnittelu- ja muotoilumahdollisuudet ovat myös erinomaiset ja arkkitehtien mieleen, jotka arvostavat JUNGin pistorasioiden ikonisia värejä, jotka ovat peräisin arkkitehtonisesta väripaletista ”Le Corbusier”.

Lisätietoja: www.siedle.dk

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän