Siedlen digitaalinen monilahjakkuus toivottaa tervetulleeksi asuntorakentamisen Aalborgissa.

Päivämäärä: 16.5.2022

Lektorgaardenin kahdessa sisäänkäynnissä Aalborgissa digitaalinen monilahjakkuus vastaanottaa 123 huoneiston vieraat ja asukkaat.

Monilahjakkuus on tyylikäs, jalopuinen Siedle Steel Touch 10 -ovipuhelinratkaisu. Koska se on digitaalinen, sillä voidaan monella tavalla etsiä asukkaita, käyttäjämääriä, ja se on yhteensopiva Siedlen muiden tuotteiden kanssa.

”ST 10 valittiin, koska asiakas halusi tulevaisuuteen sopeutettavan digitaalisen ratkaisun, joka pystyy palvelemaan kaikkia suuren rakennuksen monissa huoneistoissa asuvia asukkaita. Siedle ST 10 on käyttäjäystävällinen ovipuhelin, joka sopii mainiosti rakennuksiin, joissa on monia huoneistoja ja asukkaita,” kertoo Per Jensen, jonka omistama sähköasennusyritys Erik Fals on sertifioitu Siedle-partneri.

Lektorgaarden on ensimmäinen rakennus Aalborgissa, jossa on Siedle Touch 10 -ovipuhelinratkaisu. 

”Siedle Touch 10 voidaan nopeasti avata monille käyttäjille, joten ratkaisu sopii hyvin huoneistorakennuksiin. ST 10 on lisäksi kestävä, koska tuotteen elinikä on pitkä. Sitä paitsi ST 10 on valmistettu EU-standardit ylittävien vaatimusten mukaisesti Siedlen tehtaalla Saksassa”, Siedle Nordicin sales manager Ulrich Bech lisää.

Hän painottaa, että Siedle ST 10 sopii joustavuutensa ansiosta hyvin muihinkin rakennussegmentteihin.

”Tuote sopii mainiosti myös julkisiin rakennuksiin monilla konttoreilla ja yrityksillä, joissa on paljon liikennettä. Koska Siedle Touch 10 on myös joustava, käyttäjämäärien vaihtuvuus ei myöskään aiheuta sille ongelmia,” sanoo Ulrich Bech. 

TIETOA

Lektorgaardenissa on 14-kerroksinen kerrostalo ja kaksikerroksinen julkinen rakennus, kerrostalo ja piharakennus lähellä Aalborgin yliopistoa.

Lektorgaardenissa on 132 huoneistoja ja kolme vuokrattavaa liiketilaa.

Lue lisää Siedle Touch 10 -ratkaisusta:

Lisää tuotteesta Ovipuhelimet

Ovipuhelimet

Aina ovipuhelinjärjestelmän keksimisestä asti Siedle on keskittynyt saamaan aikaan jatkuvaa kehitystä. Olemme tehneet työtä tämän päämäärän eteen yli 70 vuotta intohimolla, omistautumisella ja täydellisyyden etsinnällä, joka on heijastunut jokaiseen tuotteeseemme.

Video systems

Video systems

Hearing is good. Seeing is safer. Taking an unmistakable close look beats ask...

Lue lisää

Audio systems

Audio systems

Hearing, speech, door release – the classical intercom system forms the basis...

Lue lisää

Interfaces

Interfaces

Why not pick up a door call on your telephone, mobile or PC? Interfaces creat...

Lue lisää

Laatua kynnykselläsi

Laatua kynnykselläsi

Tutustu esitteeseen.

Lue lisää

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Kysyttävää? Ota meihin yhteyttä!

Lue lisää

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän