Pienten kohtuuhintaisten ovipuhelinjärjestelmien toimittaja: Siedlen uusi virtalähteen väylästandardi

Päivämäärä: 7.12.2023

Helppo suunnittelu ja edullinen toimitus — ovat ominaisia Siedlen virtalähteen uudelle väylästandardille BSNG 650-0: Tarvitaan vain yksi virtalähde jopa kahdeksalle asunnolle tai sisäoviasemalle. Äänelle ja videolle erittäin kohtuuhintaisesti.

Tämä tekee virtalähteen uudesta väylästandardista ihanteellisen pienehköille asuintaloille, omakotitaloille tai paritaloille. Siellä missä turvallisuutta ja mukavuutta tarvitaan eniten, kustannustietoisuus on myös tärkein.

Helppo suunnittelu, helppo asennus

Siedle on pyrkinyt yksinkertaistamaan mahdollisimman paljon pienehköjen ovipuhelinjärjestelmien rakennetta. ”Periaatteessa kenenkään ei enää tarvitse ajatella virransyöttöä”, sanoo Allan F. Mikkelsen, myyntipäällikkö, Siedle Danmark. ”Tämän kokoisille järjestelmille on vain yksi virtalähde.” Ääni- ja videojärjestelmien erottaminenkaan ei enää ole tarpeen.

Videon laajentaminen helposti

Nykyisten äänijärjestelmien mahdollisella videolaajennuksella on lisäetuja: Jos uusi virtalähteen väylästandardi on jo asennettu, vain ovikamera on lisättävä myöhemmin ja äänellinen sisäoviasema vaihdetaan video-oviasemaksi.

Muissa järjestelmissä edullinen virtalähteen väylästandardi korvaa olemassa olevan äänilähteen ja toimittaa virtaa kaikille väyläyksiköille, mukaan lukien videokomponentit.

Vakiovirtalähde, vakioasennus

Uusi virtalähteen väylästandardi vaatii kytkinkaapissa vain yhdeksän ala-asemaa. Videojärjestelmille se merkitsee 25 % tilansäästöä virtalähteeseen ja väylän videovirtalähteeseen verrattuna.

Plug+Play on nopein tapa ottaa käyttöön järjestelmiä erittäin harvoilla käyttäjillä. Manuaalinen ohjelmointi, nk. Teach-in, tai digitaalinen ohjelmointi Siedlen ohjelmointiohjelmistolla on myös mahdollinen.

Erittäin halpa video-sarja

Virtalähteen väylästandardi tekee Siedle-luokkaan siirtymisestä entistäkin kannattavamman: Siedle on muuttanut Siedle Basic -videolaitteiden hintaa yhden ja kahden perheen taloille (SET CVB 850-1 E/W; SET CVB 850-2 E/W).

Yksi kaikelle: Siedlen virtalähteen väylästandardi huolehtii virransyötöstä ovipuhelinjärjestelmille yhdellä oviasemalla ja jopa kahdeksalle sisäoviasemalle.

Alhaisten suunnittelu- ja asennuskustannusten vuoksi Siedlen virtalähde väylästandardilla on erityisen kannattava pienehköille asuintaloille, omakotitaloille tai paritaloille.

Lisää tuotteesta Ovipuhelimet

Ovipuhelimet

Aina ovipuhelinjärjestelmän keksimisestä asti Siedle on keskittynyt saamaan aikaan jatkuvaa kehitystä. Olemme tehneet työtä tämän päämäärän eteen yli 70 vuotta intohimolla, omistautumisella ja täydellisyyden etsinnällä, joka on heijastunut jokaiseen tuotteeseemme.

Video systems

Video systems

Hearing is good. Seeing is safer. Taking an unmistakable close look beats ask...

Lue lisää

Audio systems

Audio systems

Hearing, speech, door release – the classical intercom system forms the basis...

Lue lisää

Interfaces

Interfaces

Why not pick up a door call on your telephone, mobile or PC? Interfaces creat...

Lue lisää

Laatua kynnykselläsi

Laatua kynnykselläsi

Tutustu esitteeseen.

Lue lisää

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Kysyttävää? Ota meihin yhteyttä!

Lue lisää

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje