Siedle Secure antaa vapautta ja turvallisuutta, kun ratkaisu on oikea alusta asti

Päivämäärä: 12.6.2024

Siedle Secure tekee Tanskan Aalborgissa sijaitsevasta ”Botilbud Bakken” -talosta huipputeknologisen, jonka turvallisuustaso on suurin mahdollinen kulunvalvontalaitteiden alalla. Tällä avaimettomalla järjestelmällä valvotaan täysin käyttäjien kulkuoikeuksia, asuntoja, lääkekaappeja, henkilökunnan tiloja, hoitohuonetta mm. ja kaikki kirjataan. Tämä on täysin skaalautuva järjestelmä, jota ei voi hakata eikä avainlätkiä voi kopioida.

Tässä työntekijä käyttää asukkaan avainlätkää, kun he yhdessä avaavat asukkaan oven.

”Botilbud Bakken” Aalborgissa on uusi, moderni hoitokeskus asukkaille, joilla on fyysinen vamma. ”Siedle Secure” avaimettomalla kulunvalvontalaitteella on alusta alkaen korostettu ja vahvistettu keskuksen perusarvoja eli toimivuutta, turvallisuutta asukkaille, omaisille ja henkilökunnalle.

Elää omaa, vapaata elämää

Avaimeton ”Siedle Secure” -kulunvalvontalaite antaa keskuksen asukkaille suurta vapautta, turvallisuutta ja mukavuutta sekä hyviä työskentelyolosuhteita työntekijöille. Hoitokotien, laitosten ja vammaisille sopivien asuntojen rakentamisen yhteydessä on tärkeää, että rakennuttaja, arkkitehti ja neuvonantajat ajattelevat oikeaa ratkaisua alusta asti. Juuri näin on tehty ”Botilbud Bakken”-talossa Aalborgissa.

Myyntipäällikkö Allan F. Mikkelsen kertoo tästä onnistuneesta projektista:
– ’Siedle Secure’ -ratkaisumme vammaisasunnoille on muiden mukana luonut arvoja ja toteuttanut hoitokeskusten tärkeää ideaa – luoda turvallisia ja toimivia puitteita, jotta asukkaat voivat elää omaa, vapaata ja henkilökohtaista elämäänsä joustavasti, turvallisesti, osallistua halutessaan talon aktiviteetteihin samalla, kun henkilökunnan työtä helpotetaan ja tuetaan.

– Olemme alusta lähtien yhdessä Siedle-Studio Partnerimme kanssa osallistuneet projektointiin ja suunnitteluun ottamalla huomioon käyttäjien toiveet. Tätä projektia tullaan tulevaisuudessa käyttämään kokemus- ja viiteperustana, kun moderneille ja turvallisille hoitokodeille, laitoksille ja vammaisasunnoille halutaan löytää täysin oikeat ratkaisut, Allan F. Mikkelsen toteaa.

– Sen vuoksi haluamme näyttää, miten ’Botilbud Bakken’ -projekti on toteutettu.

Pääsy hoitohuoneeseen

Kaikkea ovipuhelinlaitteen ja kulunvalvonnan väliltä

Siedle on yhdessä sertifioidun Siedle-Studio-Partner Erik Fals A/S:n kanssa toimittanut ”Botilbud Bakken” -talon ratkaisun Aalborgissa, ja teknologia käsittää Simon Fossin toimittamat langattomat, elektroniset pitkät kilvet ja elektroniset kaapinlukot, jotka on integroitu ”Siedle Secure” -järjestelmään.

– Valitussa ratkaisussa on ovipuhelin ulkopuolella, jolla asukkaalle voidaan soittaa. Voidaan soittaa myös painamalla nappia, jotta henkilökunta voi avata pääoven. Henkilökunta liikkuu kaikkialla rakennuksessa, mutta heihin saadaan yhteys sovelluksella. Siten he voivat puhua vieraan kanssa ja avata oven rakennukseen.

– Asukkaat itse ja omaiset voivat tulla sisään avainlätkällään.

– Asennettu järjestelmä ja integroitu rakennukseen ja antaa turvallisen kulunvalvonnan ja mukavaa joustavuutta asukkaille, omaisille ja henkilökunnalle erittäin korkealla turvallisuustasolla, Siedle Nordic A/S:n myyntipäällikkö Allan F. Mikkelsen selvittää.

Vierailijoiden tulo sisäänPääsy lääkekaappiin
 

Miellyttävää, turvallista ja käyttöystävällistä

Siedle Secure on verkkoon liitettyä turvallisuutta, jota keskuksen henkilö­kunta pystyy helposti hallinnoimaan. Sillä saadaan korkeaa laatua ja käyttö­ystävällisyyttä, eikä sen hallinnoiminen ja käyttö edellytä erityistä asiantuntemusta.

– Siedle Nordicilla me otamme huomioon käyttäjien toiveet, rakennuttajien vaatimukset ja visiot, Allan F. Mikkelsen painottaa. ”Siedle Secure” takaa helpon avaimettoman sisääntulon ja tarjoaa luotettavat kulunvalvonta­järjestelmät, joita voidaan tarvittaessa skaalata. Monipuolinen, joustava ja kätevä järjestelmä, joka on käyttö­ystävällinen ja erittäin toimiva käytössä.

– Ovi avataan pitämällä avainlätkää lukukenttää vasten. Tämä toimii taatusti ja ilman kunnossapitoa, Allan F. Mikkelsen kertoo.

– Hoitohenkilökunnan avainlätkä toimii kaikkiin asuntoihin ja lääke­kaappeihin. Asukkaiden avainlätkä toimii vain heidän omaan asuntoonsa.

– Kyse on online- ja offline-yksiköiden yhdistelmästä. Kaikki lääke­kaappien lukot ovat langattomia offline, ja vain henkilökunnalla on niihin pääsy.

Allan F. Mikkelsen lisää:
– Hoitohenkilökunta ”ostaa” itselleen pääsyn asukkaan lääkekaappiin yhdeksi vuorokaudeksi kerrallaan pitämällä avainlätkää online-lukijan kaapelia vasten asukkaan asunnon ulkopuolella. Siten avainlätkä päivitetään automaattisesti, jotta lääke­kaappi voidaan avata seuraavan 24 tunnin aikana. Oikeus annetaan avain­lätkälle. Eli jos työntekijä kadottaa vahingossa avainlätkänsä, se ei toimi 24 tunnin jälkeen, ennen kuin lätkä päivitetään uudelleen. Jos työntekijä tulee sanomaan, että avainlätkä on kadonnut, silloin kyseinen avainlätkä poistetaan digitaalisesta järjestelmästä. Eikä sitä enää voida päivittää. Lokissa voidaan nähdä suoritetut toimenpiteet.

Tietoa ”Botilbud Bakken”-talosta

Uuden rakennuksen kantavana ideana on, että asukkaat voivat vaivatta elää omaa elämäänsä. Oman seuransa valitsemisen tulee olla samanlaista kuin omalla kotikadulla. Uudesta rakennuksesta tulee paikka, jossa voidaan elää naapureina, mutta kuitenkin omassa rauhassa. Asukkaat, työntekijät ja omaiset ovat olleet tiiviisti mukana rakennuksen suunnittelussa. Rakennuksen pinta-ala on 3 300 m2, joka käsittää yhteiset tilat ja 36 asuntoa noin 75 m2 pinta-alalla. Himmerland Boligforening -asuntoyhtiö hallinnoi useimpia asuntoja, ja loput asunnoista ovat väliaikaisia kuntoutus- ja tukiasuntoja Aalborgin kunnan alaisina.

Projektin rakennuttajia ovat Himmerland Boligforening -asuntoyhtiö ja Aalborgin kunta. Rakennus sijaitsee Aalborg Østissä Trekanten-kulttuuritalon vieressä ja korvaa Syrenbakkenin Nørresundbyssä. C.F.Møller A/S on rakennuskonsultti, ja Arne Andersen, Vrå A/S on pääurakoitsija. Kulunvalvonta- ja ovipuhelinlaitteiden toimittaja on Siedle Studio Partner Erik Fals A/S.

”Botilbud Bakken” -talon asukkaat kärsivät aivovaurioista ja muista neurologisista vaivoista.

Voit saada Siedleltä lisätietoa yrityksestä ja tuotteista osoitteessa: https://www.siedle.com/en-fi/home/

Lisää tuotteesta Kulunvalvonta

Kulunvalvonta

Sormenjälki, numerokoodi, kortti tai radioyhteys: Kaikkia näitä voidaan käyttää joko korvaamaan tai täydentämään perinteisiä avaimia. Siedle integroi modernin kulunvalvonnan Siedle Steel- ja Siedle Vario -kommunikaatiojärjestelmiin.

Fingerprint

Fingerprint

Guaranteed proof against loss, mislaying, theft or counterfeiting: Using a fi...

Lue lisää

Electronic key

Electronic key

Ideal for children and everyone requiring quick, easy entry: Hold the electro...

Lue lisää

Code lock

Code lock

The code lock is one of the most versatile applications found at the entrance.

Lue lisää

Card reader

Card reader

Eliminating unsightly and cluttered multiple information at the entrance.

Lue lisää

Laatua kynnykselläsi

Laatua kynnykselläsi

Tutustu esitteeseen.

Lue lisää

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Kysyttävää? Ota meihin yhteyttä!

Lue lisää

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje