Parempi äänenlaatu 186 asuntoon Malmössä

Päivämäärä: 11.2.2022

NOCAB Säkerhet on vaihtanut 23 porrashuoneen ulkomoduulit ja vastauskojeet yhteensä 186 asuntoon Malmössä. Huoneistojen asukkaat ovat saaneet paremman äänenlaadun Siedle AIB -puhelimilla.

Vuonna 2021 turvallisuusyhtiö NOCAB Säkerhet vaihtoi ulkomoduulit ja huoneistopuhelimet 23 portaikkoon Malmössä.

Sisäänkäynteihin asennettiin antrasiitinharmaat Siedle Vario ovikojeet ja 186 asuntoon kaiuttimilla varustetut Siedle AIB vastauskojeet.

”He halusivat toimivan järjestelmän, jossa on hyvä laatu sekä muotoilu ja jolla on huollon ja varaosien saatavuus tulevaisuudessa. Siedlen tuotteilla he saavat paremman äänenlaadun ja varaosia tulevaisuutta varten. He ovat erittäin tyytyväisiä uuteen ovipuhelinjärjestelmäänsä, sanoo NOCAM Securityn toimitusjohtaja ja omistaja Nils Carlén.

Hän suoritti Siedle ovipuhelimenjärjestelmän asennuksen sen jälkeen, kun asuntoyhtiö Brf Langeland oli valinnut Siedle Nordicin tuotteet.

”Aiempi järjestelmä oli vain 10-12 vuotta vanha, mutta se ei enää toiminut. Hallitus oli siksi valinnut meidät ja toisen yrityksen esittelemään tuotteitaan ja ratkaisujaan. Tiesimme saavamme tilauksen esitellessämme Siedlen tuotteita.

Yhtiö valitsi Siedlen hyvien referenssien, tuotteiden turvallisuuden, mahdollisuuden mukauttaa tuotteita heidän toiveidensa mukaan ja tuotteiden pitkän elinkaaren vuoksi", kertoo Gert Nordström, joka Siedle Nordic Swedenin aluepäällikkönä on käynyt vuoropuhelua NOCAB Security ja Brf Langeland kanssa.

Nils Carlén vahvistaa, että hallituksen jäsenet olivat luottavaisia ​​valintaansa sen jälkeen, kun tuotteet esiteltiin hallituksen kokouksessa.

"Suurin syy siihen, miksi valittiin Siedle, on Gertin esittely järjestelmästä hallituksen kokouksessa. Siellä hän näytti esimerkkejä siitä, miltä tuotteet näyttävät paikoillaan PowerPoint-esitykseen lisättyjen kuvien avulla. Toinen hänen kertomansa etu oli tuotteen laatu ja 10 vuoden varaosatakuu. Yhtiö oli enemmän kiinnostunut hyvästä tuotteesta kuin alhaisesta hinnasta, hän sanoo.

Paremman äänenlaadun lisäksi Siedlen suurempi moduuli on konkreettisesti merkinnyt sitä, että moduulissa on enemmän tilaa painikkeille ja asukkaiden nimille.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje