Uusi yhteistyö Siedlen ja JUNGin välillä

Päivämäärä: 22.9.2016

Kaksi asiantuntijaa - yksi järjestelmä - sama synergia

Rakennusviestinnän asiantuntija Siedle ja rakennusjärjestelmätekniikan asiantuntija Jung yhdistävät voimansa. JUNG ja Siedle tarjoavat siten koko sähköasennuksen kokonaisratkaisuna: yhteydenpitojärjestelmät, vastauspuhelimet, rakennusautomaation KNX:n kanssa ja Siedlen koko oviviestintävalikoiman. Lisänä sovelluksen, mobiilin video-vastauslaitteen Scope ja järjestelmän laajennukset kuten esim. postilaatikoiden, kulunvalvonnan ja valaistuksen kohdalla.

Edistynyt konfiguraattori

Kaikki yksiköt on integroitu asianomaisiin projektointityökaluihin, ohjelmiin ja käyttöohjeisiin sekä Siedle-online-konfiguraattoriin, joka tulee löytymään myös JUNGin kotisivulta. Innovatiivisella online-työkalulla voidaan kokonainen ovipuhelin projektoida, laskelmoida ja visualisoida kokonaisratkaisuna aste asteelta, mukaan lukien JUNGin vastauspuhelimet.

Kunnianhimoinen oviviestintä

Yhteistyön ansiosta voidaan tarjota korkealuokkaisia ja erittäin monipuolisia muotoiluun ja tekniikkaan liittyviä kokonaisratkaisuja. JUNGin kaikki vastauspuhelimet toimivat kaikkien Siedlen In-Home-laitteiden kanssa, minkä ansiosta asiakkaan toivomukset koskien ovipuhelimien yhteydenpitoa voidaan nyt täyttää.

Uniikki synergia

Arkkitehdeille ja konsulenteille yhteistyö tuo mukanaan etuja: He voivat suunnitella yhden järjestelmän koko rakennuksen oviviestinnälle ja rakennusautomaatiolle. Muotoilun ja suunnittelun mahdollisuudet ovat myös erinomaiset. Sekä Siedle että JUNG tarjoavat suuren valikoiman pintoja ja materiaaleja, ja kummatkin yritykset asettavat etualalle laadun, innovaation ja jälkiasennuksen mahdollisuuden.

Vaikka Siedle ja JUNG aloittavat yhteistyön, ne pysyvät toisistaan riippumattomina, itsenäisinä yrityksinä.

Lisätietoja: www.siedle.dk

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän