Uusi PAROC Calculus online

Uusi PAROC Calculus online

PAROC Calculus online-version käyttöliittymä on uudistunut. Skaalautuvat syöttöruudut ja laskentatulokset mahdollistavat ohjelman käytön tietokoneella, tabletilla ja puhelimella. Helppokäyttöisellä Calculus laskentaohjelmalla voit suunnitella energiatehokkaita ja taloudellisia eristysratkaisuja talotekniikan ja teollisuuden eristyskohteisiin käyttäen Parocin tuotteita.

Ohjelmalla voit mitoittaa lämmöneristyksen tasopinnalle, putkelle, kanavalle ja säiliölle sekä tarkistaa kondenssiriskin ja pintalämpötilan. Uutena toiminnallisuutena on eristämättömien venttiilien, laippojen ja putkistovarusteiden aiheuttamien lämpöhäviöiden ja niiden eristämisellä saatavien energiasäästöjen määrittäminen. Laskelmissa on nyt mahdollista huomioida putkien ja kanavien kannakoinneista aiheutuvien kylmäsiltojen vaikutus laskentaan. Aikaisemmin vain päällysteen tukien aiheuttamat kylmäsillat on voinut ottaa huomioon.

Tästä PAROC® Calculus Online laskentaohjelmaan

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...