Tyylikkäät ja mukautuvat toimistotilat SmartiS-pistorasiapylväillä

Päivämäärä: 10.1.2019

Siirrettävien pistorasiapylväiden avulla jaat sähkön ja datan toimistotiloissa helposti, turvallisesti ja siististi. Pistorasiapylväät voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan ja ne mukautuvat muuttuvaan toimistoympäristön.

Monitilatoimistot ja avokonttorit saattavat olla haasteellisia datan- ja virranjaon suhteen. Toimistokalusteita tilasta toiseen liikuteltaessa, myös sähkön ja datan on oltava siirrettävissä.

SmartiS-pistorasiapylväiden avulla sähkö, tele ja data voidaan turvallisesti siirtää sinne, missä niitä tarvitaan. Pistorasiapylväiden ansiosta seinäpistorasiat eivät rajoita työpöytien sijoittelua ja työtila pysyy siistinä, kun johtoja ei kulje pitkin työtilan lattioita.

Tyylikkäät SmartiS-pistorasiapylväät sopivat käytettäväksi kaikenlaisissa toimistokohteissa. Pylväiden väri ja korkeus sekä pistorasioiden määrä ja paikat ovat räätälöitävissä asiakkaan toiveiden mukaan. Pylväiden vakiovärit ovat eloksoitu alumiini ja valkoinen, niitä on saatavana pyöreällä ja kolmionmuotoisella profiililla. Pistorasiapylväät soveltuvat erinomaisesti käytettäväksi myös suojelukohteissa, sillä ne eivät vaadi kiinteää asennusta.

SmartiS-pistorasiapylväät ovat vaivattomia asentaa, mikä tekee niistä järkevän ratkaisun sekä uusiin että saneerattaviin kohteisiin. Pylväät voidaan toimittaa kohteisiin viimeisten asennusten joukossa ja ne ovat heti käyttövalmiita, sillä kaikki pistorasiat ja liitännät ovat aina valmiina pylväässä.

Tutustu SmartiS-pistorasiapylväisiin

Toimistojen asennusjärjestelmien valinnassa sinua auttaa

Kari Kalliola, Tuoteryhmäpäällikkö
Oy Hedtec Ab
Puh. 0207 638 265
[email protected]

Referenssihankkeet Hedengren Oy Ab

Helsingin kaupunginteatterin peruskorjaus

Helsingin kaupunginteatterin peruskorjaus

Korjaus | Helsinki | 67,00 milj €

1960-luvun lopussa valmistunut Helsingin kaupunginteatteri on läpikäynyt 67 m...

Granlundin pääkonttorin pihavalaistus

Granlundin pääkonttorin pihavalaistus

Helsinki

Suunnittelutoimisto Granlundin Malmin pääkonttorin sisäpihalla on nyt pelkist...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän