Tyhjennys- ja jätevesipumput Wilolta

Päivämäärä: 3.4.2024

Tyhjennys- ja jätevesipumput kiinteistöille ja tonteille yksinkertaisesti ja turvallisesti.

Wilo on yksi maailman johtavista pumppuvalmistajista, ja sillä on perinteet toimintavarmojen ja energiatehokkaiden pumppujen valmistuksessa siitä lähtien, kun ensimmäinen pumppupatentti myönnettiin vuonna 1928.

Kestävän kehityksen strategia ohjaa vahvasti Wilon toimintaa. Wilolla työskennellään jatkuvasti sen eteen, että tuotteet ja ratkaisut ovat tehokkaita, kompakteja ja pienentävät käyttäjien CO2-jalanjälkeä ja minimoivat ympäristövaikutukset.

Wilon uppopumput toimivat varmasti ja turvallisesti.

Wilolta löytyy monipuolinen valikoima erityyppisiä uppopumppuja eri sovelluksiin. Yleisimmät sovellukset löytyvät harmaa- ja jätevesien tyhjennyspumppauksesta. Lisäksi löytyy myös kattava valikoima uppopumppuja työmaiden vesien poistopumppaukseen. Tarkasti suunnitellut pumput ja sovelluksiin valikoidut materiaalit takaavat tehokkaan, turvallisen ja pitkäikäisen toiminnan.

Jos nykyinen, vanha pumppu on tullut käyttöikänsä päähän, niin Wilon pumpunvalintaohjelmasta löytyy kattavasti uudet korvaavat pumput tilalle, myös muiden valmistajien pumpuille. Ohjelma löytyy osoitteesta www.pumppuvaihtoon.fi.

Koko pumppuvalikoima löytyy osoitteesta www.wilo.fi

Mikä pumpputyyppi pitäisi valita kiinteistöjen tyhjennyspumppaukseen?

Padus Pro-malliston pumppuja käytetään harmaiden vesien pumppaamiseen, esimerkiksi työmaiden kaivantojen tyhjennyksessä.

Wilo-Padus Pro työmaalla

Rexa malliston pumppuja käytetään pääasiassa jäteveden pumppaukseen. Silppurilla varustetut Rexa malliston pumput FIT-S ja PRO-S ovat suunniteltu siten, että ne pumppaavat jätevedet tehokkaasti verkostoon ja takaavat häiriöttömän käytön.

Molempien mallien rakenne on suunniteltu hyvää hyötysuhdetta silmällä pitäen, minkä ansiosta voidaan käyttää pienempiä moottorikokoja. Hyvän suunnittelun ja korkealaatuisten komponenttien ansiosta pumput ovat pitkäikäisiä, helposti huollettavia ja korroosiovapaita.

Wilo-Padus Pro, Wilo-Rexa FIT-S, Wilo-Rexa PRO-S

Wilo on johtava energiatehokkaiden pumppujen ja pumppujärjestelmien valmistaja talotekniikan, vesihuollon ja teollisuuden aloilla. Innovatiiviset ja älykkäät tuotteet sekä ratkaisut siirtävät vettä älykkäästi, tehokkaasti ja ilmastoystävällisesti.

Wilo on sitoutunut päästövähennyksiin myös omassa toiminnassa. Hiilijalanjälkemme pienenee tasaisesti ja esimerkiksi kaikki Euroopan valmistavat tehtaamme ovat jo nyt hiilineutraaleja. Sitoutumisemme kestävään kehitykseen tunnustettiin, kun EcoVadis myönsi meille toisena vuonna peräkkäin platinaluokituksen vuonna 2023. Tämä riippumaton luokituslaitos on arvioinut yli 100 000 yritystä - mutta on myöntänyt platinaluokituksen vain prosentille niistä. Ilmastonsuojelu on tärkeä osa Wilon strategiaa ja jokapäiväistä toimintaa.

Referenssihankkeet Wilo Finland Oy

Helsinki-Vantaan terminaalin laajennus

Helsinki-Vantaan terminaalin laajennus

Laajennus | Vantaa | 400 milj. €

Helsinki-Vantaan terminaali 2:n laajennushanke on merkittävä osa lentoaseman ...

BASF akkutehdas, Harjavalta

BASF akkutehdas, Harjavalta

Harjavalta

BASF:n Harjavaltaan suunniteltu akkumateriaalien tuotantolaitos. BASF...

Kivenlahden metroasema

Kivenlahden metroasema

Uudisrakennus | Espoo | 55 milj. €

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa metroasemat, paikkakunnalla Espoo...

Kauppakeskus Lippulaiva

Kauppakeskus Lippulaiva

Uudisrakennus | Espoo | 200 milj. €

Uusi, kaksi kertaa aiempaa suurempi moderni ja urbaani kauppakeskus Lippulaiv...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi