Pumppu rikki? Vaihtopumppu löytyy helposti!

Päivämäärä: 13.5.2024WILOn pumppuvaihtoon – verkkosivulla pumppuvaihtoon.fi pystyt hakemaan kohteen vanhan pumpun markkinoiden eri merkkien pumppujen joukosta ja työkalu kertoo sinulle WILOn vaihtopumpun, joka sopii mahdollisimman hyvin vanhan pumpun tilalle. Työkalussa on 10.250 pumppua ja haku tehdään pumpun nimen, artikkelinumeron tai lvi-numeron avulla. Voit myös selata tietyn valmistajan koko valikoimaa, joka tietokannasta löytyy.

Työkalu päivittyy jatkuvasti uusilla pumpuilla ja se antaa myös vinkkejä lisävarusteista, joita saatat tarvita.

Miksi vaihtaa pumppu?

Ilmeinen vastaus kysymykseen ”Miksi vaihtaa pumppu?” on ”Koska vanha meni rikki!”. Se on tavallisin syy, mutta on myös muita vahvoja syitä vaihtaa pumppu hyvissä ajoin. Muihin syihin lukeutuvat esimerkiksi se, että vanha pumppu ei ole enää sopiva uusittuun järjestelmään, tai tarvitaan mahdollisuus väyläkommunikaatioon rakennusautomaatiojärjestelmän kanssa.

Usein vielä toimivan pumpun uusiminen voi olla myös taloudellisesti kannattavaa, erityisesti kun säätymätön pumppu vaihdetaan itsesäätyvään, joka säästää energiankulutuksessa. 

Tärkeä näkökulma on myös minimoida todennäköisyys pumpun yllättävään pysähtymiseen. Kun tiedetään että vanha pumppu saattaa olla kuluvilta osiltaan jo vanha, kannattaa varata valmiiksi vaihtopumppu, ettei pitkiä käyttökatkoja järjestelmään aiheudu. Lisäksi voi olla, että virtausvaatimus kohteessa on muuttunut edellisen pumpun asennuksen jälkeen.

Suosittelemme, että jos haluat vaihtaa pumpun etkä ole varma vanhan pumpun soveltuvuudesta myös uuteen tarpeeseen, otat yhteyttä WILOn asiakastukeen, koska pumppuvaihtoon -sivuston ehdotukset perustuvat vanhan pumpun hydrauliseen suorituskykyyn. Asiakaspalvelumme tavoitat numerosta +358 207 401 540.

WILO on yksi maailman johtavista kiinteistöjen, vesihuollon, jäteveden käsittelyn ja teollisuuden pumppu- ja pumppujärjestelmien valmistajista. Valikoimassamme on myös erikoisratkaisut laitevalmistajille sekä tuotteita sammutusjärjestelmiin sekä laaja valikoima sovellusratkaisuja kunnallissektorille. Katse suunnattuna tulevaisuuteen yritys on vahvasti sitoutunut tutkimus- ja kehitystyöhön. Yrityksemme suuntautuu koko ajan enemmän ja enemmän komponenttivalmistajasta kokonaisratkaisun tarjoajaksi.

Referenssihankkeet Wilo Finland Oy

Helsinki-Vantaan terminaalin laajennus

Helsinki-Vantaan terminaalin laajennus

Laajennus | Vantaa | 400 milj. €

Helsinki-Vantaan terminaali 2:n laajennushanke on merkittävä osa lentoaseman ...

BASF akkutehdas, Harjavalta

BASF akkutehdas, Harjavalta

Harjavalta

BASF:n Harjavaltaan suunniteltu akkumateriaalien tuotantolaitos. BASF...

Kivenlahden metroasema

Kivenlahden metroasema

Uudisrakennus | Espoo | 55 milj. €

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa metroasemat, paikkakunnalla Espoo...

Kauppakeskus Lippulaiva

Kauppakeskus Lippulaiva

Uudisrakennus | Espoo | 200 milj. €

Uusi, kaksi kertaa aiempaa suurempi moderni ja urbaani kauppakeskus Lippulaiv...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje