Ecovadis: Pumppuvalmistaja Wilo:lle platinataso

Päivämäärä: 13.12.2022

Ecovadis on nostanut Wilo-konsernin kestävän kehityksen platinatasolle. Hopean (2019 ja 2020) ja kullan (2021) jälkeen tämä on ensimmäinen kerta, kun monikansallinen teknologiakonserni saavuttaa luokituslaitoksen korkeimman tason. Vain yksi prosentti Ecovadisin maailmanlaajuisesti arvioimista 90 000 yrityksestä saavuttaa platinaluokituksen.

Vuonna 1872 Saksassa perustettu Wilo-konserni on kasvanut paikallisesta yrityksestä tunnetuksi kansainväliseksi pumppualan toimijaksi. Kestävä kehitys on aina ollut olennainen osa yrityksen DNA:ta. Kestävä kehitys on merkittävä osa Wilo:n strategiaa ja platinaluokitus on tunnustus siitä, että yhtiö on oikealla tiellä ja siitä ollaan erittäin ylpeitä. Huippuarvostelu on kannustin jatkaa Wilon strategian toteuttamista ja parantaa yrityksen suorituskykyä entistä määrätietoisemmin.

Ecovadis-luokitus on yksi kansainvälisesti tunnetuimmista kestävän kehityksen luokituksista. Arviointi mittaa tuloskortin avulla erilaisia ​​mittareita, kuten kestävän kehityksen tavoitteita, toteutettuja toimia, sertifiointeja tai seurantatoimenpiteitä. Luokituksessa otetaan huomioon toimialasta, yrityksen koosta tai maantieteellisestä sijainnista riippuen 21 kriteeriä koko arvoketjussa – hankinnasta tuotantoon ja henkilöstöjohtamiseen. Kokonaispistemäärä ja neljä yksittäistä tulosta kuvaavat arviointia ja mahdollistavat vertailun muihin yrityksiin.

Platinasertifikaatti on yksi arvostetuimmista palkinnoista, jonka Wilo on saanut viime vuosina. Ecovadiksen lisäksi Wilo -konsernille myönnettiin muun muassa Saksan kestävän kehityksen palkinto vuonna 2021 ilmastonmuutoksen alalla (German Sustainability Awards, GSA). Wilo on myös yksi "50 kestävän kehityksen ja ilmaston johtajasta" maailmanlaajuisesti.

Katso video Wilon sitoutumisesta kestävämpään tulevaisuuteen.

Autamme mielellämme!

Onko sinulla kysymyksiä, ongelmia tai tarvitsetko lisätietoa?
Soittaessasi meille +358(0) 207 401 540, voimme auttaa sinua neuvomalla tai tarjoamalla käytännön apua.
Löydät täältä nopeasti oikean yhteyshenkilön tarpeeseesi.

Referenssihankkeet Wilo Finland Oy

BASF akkutehdas, Harjavalta

BASF akkutehdas, Harjavalta

Harjavalta

BASF:n Harjavaltaan suunniteltu akkumateriaalien tuotantolaitos. BASF...

Kivenlahden metroasema

Kivenlahden metroasema

Uudisrakennus | Espoo | 55 milj. €

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa metroasemat, paikkakunnalla Espoo...

Kauppakeskus Lippulaiva

Kauppakeskus Lippulaiva

Uudisrakennus | Espoo | 200 milj. €

Uusi, kaksi kertaa aiempaa suurempi moderni ja urbaani kauppakeskus Lippulaiv...

Espoonlahden metroasema

Espoonlahden metroasema

Uudisrakennus | Espoo | 48 milj. €

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa metroasemat, paikkakunnalla Espoo...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän