Wilo – Pioneering For You

Päivämäärä: 23.11.2021

WILO on yksi maailman johtavista kiinteistöjen, vesihuollon, jäteveden käsittelyn ja teollisuuden pumppu- ja pumppujärjestelmien valmistajista. Valikoimassamme on myös erikoisratkaisut laitevalmistajille sekä tuotteita sammutusjärjestelmiin sekä laaja valikoima sovellusratkaisuja kunnallissektorille. Katse suunnattuna tulevaisuuteen yritys on vahvasti sitoutunut tutkimus- ja kehitystyöhön. Yrityksemme suuntautuu koko ajan enemmän ja enemmän komponenttivalmistajasta kokonaisratkaisun tarjoajaksi. Wilo on kansainvälinen synonyymi hightechille pumppusektorilla.

Wilo-Stratos MAXO

Wilo-Stratos MAXO on yksi markkinoiden monipuolisimmin liitettävistä pumpuista. Monipuolisten liitäntämahdollisuuksiensa ansiosta Wilo-Stratos MAXO on erittäin joustava ratkaisu, joka soveltuu monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Analogiset ja digitaaliset rajapinnat, jotka ovat edelleen saatavana Wilo-Stratokseen lisävarusteena IF-moduulien kautta, ovat nyt vakiovarusteena Wilo-Stratos MAXO -pumpuissa. Bluetooth mahdollistaa suoran yhteyden mobiililaitteisiin, kun taas Wilo Net tarjoaa uuden vakiorajapinnan Wilo-tuotteiden liitäntää ja esimerkiksi useiden pumppujen ohjausta varten. CIF-lisämoduulit tarjoavat saumattoman integraation väyläjärjestelmiin. Wilo-Stratos MAXO asettaa uudet hyötysuhteen standardit suurten rakennusten lämmitys- ja ilmanvaihtojärjestelmissä ja juomavesiratkaisuissa.

Wilo-Yanos MAxo

Wilo-Yonos MAXO taas soveltuu kompaktina vakiopumppuna täydellisesti monenlaisten liike- ja asuinkiinteistöjen LVI-sovelluksiin. Yonos MAXOn käyttöönotto on erittäin helppo suorittaa kolmella käyttötavalla ja vihreällä painikkeella tehtävien perusasetusten ja -toimintojen ansiosta. Wilo-Connect-moduuli mahdollistaa Wilo-Yonos MAXO -pumpun optimaalisen yhdistämisen myös kiinteistöhallintajärjestelmään. Kaksoispumppujen hallinta on integroitu valmiiksi, eikä lisäkomponentteja tarvita. "Ext. Off" -toiminto takaa pehmeän päälle kytkennän. Pumpun käynnistysvirta pienenee merkittävästi, ja esilaakeroidut kytkentäosat säästyvät. Pumpun käyttö näkyy kootun käytön ilmoituksen SBM:n avulla. Moduuli soveltuu uusien asennusten lisäksi olemassa olevien järjestelmien jälkivarusteluun.

Referenssihankkeet Wilo Finland Oy

BASF akkutehdas, Harjavalta

BASF akkutehdas, Harjavalta

Harjavalta

BASF:n Harjavaltaan suunniteltu akkumateriaalien tuotantolaitos. BASF...

Kivenlahden metroasema

Kivenlahden metroasema

Uudisrakennus | Espoo | 55 milj. €

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa metroasemat, paikkakunnalla Espoo...

Kauppakeskus Lippulaiva

Kauppakeskus Lippulaiva

Uudisrakennus | Espoo | 200 milj. €

Uusi, kaksi kertaa aiempaa suurempi moderni ja urbaani kauppakeskus Lippulaiv...

Nokia Arena ja Lapland Hotels Arena

Nokia Arena ja Lapland Hotels Arena

Uudisrakennus | Tampere | Ei tiedossa

Tampereen ydinkeskustaan, radan päälle valmistunut Tampereen eteläinen Kansi ...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän